Voordelige overnachting in Spoorpark met gratis tickets buitenbios

Ook aanstaande zondag kun je weer genieten van een stille filmavond in de ‘Buitenbioscoop’ van het T-huis in het Spoorpark. Voetjes in het gras, koptelefoon op en samen film kijken op een groot videoscherm! Om na afloop van de film nog na te kunnen genieten van een afzakkertje bij het T-huis, de sterrenhemel te bewonderen  en niet meer met fiets of auto naar huis te moeten rijden kun je nu supervoordelig bij ons op de camping in een Festipi overnachten. Je krijgt de filmtickets er gratis bij!

Festipi met (opgemaakt) bed
Vanaf het T-huis is het hooguit 100 stappen voordat je languit in je tent kan liggen op de Stadscamping. Speciaal voor filmliefhebbers kunnen we onze Festipi tenten zeer voordelig aanbieden. Voor € 39,00 * kun je met z’n tweetjes overnachten in zo’n gave tent en krijg je de filmtickets** er helemaal voor niks bij van ons! In de Festipi ligt een comfortabel matras voor je klaar. Wil je dat we ook beddengoed voor je klaarleggen? Geen probleem, tegen een kleine bijbetaling regelen we dat voor je!

Actiecode: buitenbios
Om gebruik te maken van dit aanbod boek je een Festipi voor 2 personen via onze ‘boeken’ pagina. Geef aan of je beddengoed erbij wilt en vul je gegevens in. Vul bij de laatste stap de actiecode ‘buitenbios’ in dan wordt de korting verrekend. Bevestig je boeking en pak je tas maar alvast in!

Kijk voor meer informatie over de buitenbioscoop op de website van het Spoorpark of check het Facebook event.

 

 

* normale prijs: € 52,50 (excl. 3,5% toeristenbelasting)
** t.w.v. € 22,00

 

 

dinsdag 15 september 2020 | Nieuws

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer