NLdoet op zaterdag 14 maart in het Spoorpark geannuleerd

Op dringend verzoek van vrijwilligersorganisatie Contour de Twern en op advies van het RIVM en de provincie Brabant hebben we besloten de NLdoet dag op zaterdag 14 maart af te gelasten. We proberen de dag op een later moment in te halen en zullen dat via onze online kanalen kenbaar maken. We wensen iedereen die momenteel geveld is door het virus beterschap en sterkte toe!

Stadscamping Tilburg doet ook dit jaar weer mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Op zaterdag 14 maart gaan we decoratie maken voor de aanstaande Roadburn camping in het Spoorpark en zijn er allerlei klussen te doen ter voorbereiding op het nieuwe kampeerseizoen.

We beginnen zaterdag om 9.30 uur met een bak koffie en wat lekkers. Daarna gaan we met z’n allen aan de slag. Je kunt kiezen of je mee wilt helpen decoratie maken of één van de klussen ter voorbereiding op het nieuwe kampeerseizoen. We zijn momenteel o.a. bezig met de bouw van een tweetal ‘pipowagens’, de sanitair-wagon wordt geschilderd en ook zijn er allerlei kleine klusjes te doen op het campingterrein. Meld je aan via één van de onderstaande links.

Aanmelden decoratie maken t.b.v. Roadburn camping
Aanmelden kampeerseizoen voorbereiden

Stadscamping Tilburg zorgt voor koffie/thee en een lekkere lunch. Eind van de middag drinken we met z’n allen nog wat en kletsen we gezellig nog even na. Duim je mee voor mooi weer?

Over NLdoet
Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Stadscamping Tilburg draait volledig dankzij de inzet van vrijwilligers. Elk jaar tijdens NLdoet melden zich nieuwe vrijwilligers om een dagje sfeer te proeven op de camping en kennis te maken met de andere vrijwilligers. Misschien iets voor jou ook?

maandag 9 maart 2020 | Nieuws

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer
Energietoeslag vanaf 1 maart

Energietoeslag vanaf 1 maart

Met ingang van vandaag hanteren we een energietoeslag op onze boekingen. Sinds de opening van onze camping in het Spoorpark in de zomer van 2019 hebben wij de energiekosten nooit extra doorberekend aan onze gasten. We hebben de overnachtingstarieven altijd zo laag...

Lees meer