“Niet thuis op de bank zitten”

In de rubriek ‘De gezichten achter de vrijwilligers’ van Wijkkrant De Noordhoek gaat buurtbewoner Clemens Audenaerd op zoek naar de gezichten achter de vrijwilligers. In de laatste editie van deze rubriek is Rob Dingemans geportretteerd. Rob is één van onze vrijwilligers en vertelt in het artikel hoe hij bij de Stadscamping is terecht gekomen, wat hij zoal doet en waarvoor we nog wel wat meer vrijwilligers kunnen gebruiken…

En dat hij absoluut niet van thuis op de bank zitten houdt dat weten wij maar al te goed. En da’s maar goed ook, want we zijn ontzettend blij met zijn vrijwillige inzet voor de Stadscamping en het Spoorpark.

Ook vrijwilliger worden bij de Stadscamping?

Wil je ook vrijwilliger worden bij de Stadscamping? Kijk dan op deze pagina, stuur een berichtje naar vrijwilligers@stadscampingtilburg.nl of kom een keertje langs!

Lees het artikel in de wijkkrant hieronder terug.

Ken je iemand uit de wijk Noordhoek – Centrum/West die zich ook als vrijwilliger inzet? Laat het dan weten aan Clemens via een mailtje naar c.audenaerd@kpnmail.nl.

 

 

dinsdag 9 november 2021 | In de media, Nieuws

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer