Maak van je tent een marktkraam op Koningsdag!

door | vrijdag 20 januari 2023 | Activiteiten, Nieuws

Denk je aan Koningsdag, dan denk je natuurlijk aan een vrijmarkt. Stadscamping Tilburg geeft je de kans om dit jaar tijdens Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark, haal je schuur, zolder of kelder leeg en richt je eigen vrijmarktkraam naar believen in.

Blokfluit, viool of konijn in hoed? Alles is goed!
Wil je liever je blokfluit- of vioolkunsten laten horen? Of je (beginnende) goochelaarscapaciteiten met een konijn in een hoge hoed? Of wil je mensen mee laten doen aan een ludiek Koningsdagspel? We vinden het allemaal goed! Alleen eten en drinken verkopen kunnen we helaas niet toestaan i.v.m. hygiëne. Gelukkig is in het Spoorpark tijdens Koningsdag genoeg lekkers te koop en kun je bij de receptie van de Stadscamping koffie, ijsjes, bier en frisdrank verkrijgen.

Spooranjepark 
Onder de nieuwe naam ‘Spooranjepark’ is in het Spoorpark net als vorig jaar tijdens Koningdag van alles te doen. Met o.a. diverse spellen voor jong en oud, optredens van lokaal talent op het centrale podium, een silent disco en een geweldig feest van Disco Snolly bij het T-huis is er voor jong en oud van alles te beleven. Dus wil je tussendoor even weg van je kraampje op de camping dan hoef je je niet te vervelen!

2=1 Koningsdag korting
Reserveer nu een kampeerplek voor je tent, camper of caravan van woensdag 26 tot vrijdag 28 april. Dan betaal je voor twee nachten de prijs van één overnachting! Dan kun je dus al vanaf woensdagavond je tent neerzetten en je marktraam gaan inrichten.

Klik hier om direct jouw plek vast te leggen.

 

Kampeerders op Koningsdag 2021
Koningsdag in het Spoorpark 2022

Meer nieuws:

Stadscamping schenkt eerlijke koffie van Café Matagalpa

Stadscamping schenkt eerlijke koffie van Café Matagalpa

Met ingang van dit seizoen schenken wij koffie gemaakt van de verse koffiebonen van Café Matagalpa. De koffie van Café Matagalpa komt uit de gelijknamige stad in Nicaragua en is een initiatief van de Stichting Stedenband Tilburg Matagalpa. De relatie met Matagalpa...

Lees meer
Stadscamping zoekt tuinvrouwen- en mannen

Stadscamping zoekt tuinvrouwen- en mannen

Vind jij het fijn om lekker buiten bezig te zijn, heb je één of meer groene vingers en ben je op zoek naar een leuke vrijwilligersfunctie? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor beheer en onderhoud van het groen op ons kampeerterrein. Onze camping bestaat voor een...

Lees meer