Maak van je tent een marktkraam op Koningsdag!

door | vrijdag 20 januari 2023 | Activiteiten, Nieuws

Denk je aan Koningsdag, dan denk je natuurlijk aan een vrijmarkt. Stadscamping Tilburg geeft je de kans om dit jaar tijdens Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark, haal je schuur, zolder of kelder leeg en richt je eigen vrijmarktkraam naar believen in.

Blokfluit, viool of konijn in hoed? Alles is goed!
Wil je liever je blokfluit- of vioolkunsten laten horen? Of je (beginnende) goochelaarscapaciteiten met een konijn in een hoge hoed? Of wil je mensen mee laten doen aan een ludiek Koningsdagspel? We vinden het allemaal goed! Alleen eten en drinken verkopen kunnen we helaas niet toestaan i.v.m. hygiëne. Gelukkig is in het Spoorpark tijdens Koningsdag genoeg lekkers te koop en kun je bij de receptie van de Stadscamping koffie, ijsjes, bier en frisdrank verkrijgen.

Spooranjepark 
Onder de nieuwe naam ‘Spooranjepark’ is in het Spoorpark net als vorig jaar tijdens Koningdag van alles te doen. Met o.a. diverse spellen voor jong en oud, optredens van lokaal talent op het centrale podium, een silent disco en een geweldig feest van Disco Snolly bij het T-huis is er voor jong en oud van alles te beleven. Dus wil je tussendoor even weg van je kraampje op de camping dan hoef je je niet te vervelen!

2=1 Koningsdag korting
Reserveer nu een kampeerplek voor je tent, camper of caravan van woensdag 26 tot vrijdag 28 april. Dan betaal je voor twee nachten de prijs van één overnachting! Dan kun je dus al vanaf woensdagavond je tent neerzetten en je marktraam gaan inrichten.

Klik hier om direct jouw plek vast te leggen.

 

Kampeerders op Koningsdag 2021
Koningsdag in het Spoorpark 2022

Meer nieuws:

Ben jij onze nieuwe campingbeheerder?

Ben jij onze nieuwe campingbeheerder?

Voor uitbreiding van ons team vrijwilligers zijn we doorlopend op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor beheerderstaken op onze knusse camping in het Spoorpark. Beheerders helpen gasten met het inchecken op de camping en zijn als gastvrouw-/heer het gezicht en...

Lees meer
Win een weekend in ‘De Coupé’ en bezoek Spoorpark LIVE!

Win een weekend in ‘De Coupé’ en bezoek Spoorpark LIVE!

In het weekend van 24 & 25 juni kun je weer genieten van de lekkerste live muziek tijdens Spoorpark LIVE! Met: Krezip, DI-RECT, Son Mieux, Kraantje Pappie, Jungle by Night, Froukje, DeWolff & Dawn Brothers, Prins S. en de Geit, S10 en nog veel méér! Met nog...

Lees meer