Selecteer een pagina

Kom je ons helpen tijdens NLdoet op zaterdag 29 mei?

Stadscamping Tilburg bestaat sinds 2014 dankzij de inzet van een grote groep vrijwilligers. Sinds enkele jaren doen we mee aan de landelijke NLdoet dag. Het geeft ons de kans om samen met (nieuwe) vrijwilligers een klus uit te voeren met zichtbaar resultaat. Komende zaterdag doen we ook weer mee en gaan we de buitenkant van ons in 2019 gebouwde sanitairgebouw in de beits zetten. Dankzij de financiële bijdrage van het Oranje Fonds kunnen we de benodigde materialen aanschaffen en met hulp van vrijwilligers ons fraaie sanitair nog mooier maken.

Wil je ons helpen?
Meld je dan aan via de website van NLdoet of kom a.s. zaterdag om 9:30 uur naar onze camping in het Spoorpark. Uiteraard zorgen wij voor koffie en een lekkere lunch. Bij goed weer kunnen we na afloop nog even napraten bij het kampvuur.

Ook als je op andere momenten aan de slag wilt als vrijwilliger bij de stadscamping is de jaarlijkse NLdoet dag een prima manier om kennis te maken met andere vrijwilligers en om sfeer te proeven.

Over NLdoet
Het Oranje Fonds organiseert op 28 en 29 mei 2021, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

NLdoet stond eigenlijk zoals gebruikelijk in maart 2021 gepland. Op 13 januari is besloten NLdoet uit te stellen in verband met de Corona situatie. Meer informatie over veilig meedoen aan NLdoet vind je hier. Uiteraard volgt Stadscamping Tilburg de geldende Corona richtlijnen. Daarnaast vinden de werkzaamheden in de buitenlucht plaats. Duim je mee voor mooi weer?

Meer nieuws:

Met korting kamperen tijdens Festival Circolo

Met korting kamperen tijdens Festival Circolo

Tien dagen gevuld met het circus van nú verspreid over internationale voorstellingen vol spektakel, acrobatiek en humor. Dat is Festival Circolo. Het festival biedt een fantastisch avontuur in de groene oase van het Leijpark. Tijdens de herfstvakantie stromen de...

Lees meer
Pannenkoeken van Crêperie Natuurlijk in Redheads weekend

Pannenkoeken van Crêperie Natuurlijk in Redheads weekend

Het komende weekend komt Kaatje van Crêperie Natuurlijk naar de stadscamping in het Spoorpark met haar knusse foodtruck. Op vrijdag, zaterdag en zondag voorziet ze onze gasten van de lekkerste biologische crêpes en galettes. Bij Crêperie Natuurlijk worden de...

Lees meer