Kom je ons helpen tijdens NLdoet op zaterdag 29 mei?

Stadscamping Tilburg bestaat sinds 2014 dankzij de inzet van een grote groep vrijwilligers. Sinds enkele jaren doen we mee aan de landelijke NLdoet dag. Het geeft ons de kans om samen met (nieuwe) vrijwilligers een klus uit te voeren met zichtbaar resultaat. Komende zaterdag doen we ook weer mee en gaan we de buitenkant van ons in 2019 gebouwde sanitairgebouw in de beits zetten. Dankzij de financiële bijdrage van het Oranje Fonds kunnen we de benodigde materialen aanschaffen en met hulp van vrijwilligers ons fraaie sanitair nog mooier maken.

Wil je ons helpen?
Meld je dan aan via de website van NLdoet of kom a.s. zaterdag om 9:30 uur naar onze camping in het Spoorpark. Uiteraard zorgen wij voor koffie en een lekkere lunch. Bij goed weer kunnen we na afloop nog even napraten bij het kampvuur.

Ook als je op andere momenten aan de slag wilt als vrijwilliger bij de stadscamping is de jaarlijkse NLdoet dag een prima manier om kennis te maken met andere vrijwilligers en om sfeer te proeven.

Over NLdoet
Het Oranje Fonds organiseert op 28 en 29 mei 2021, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

NLdoet stond eigenlijk zoals gebruikelijk in maart 2021 gepland. Op 13 januari is besloten NLdoet uit te stellen in verband met de Corona situatie. Meer informatie over veilig meedoen aan NLdoet vind je hier. Uiteraard volgt Stadscamping Tilburg de geldende Corona richtlijnen. Daarnaast vinden de werkzaamheden in de buitenlucht plaats. Duim je mee voor mooi weer?

Meer nieuws:

Buurtcamping verhuist naar Tilburg Noord

Buurtcamping verhuist naar Tilburg Noord

Met veel plezier hebben wij van 2016 t/m 2019 De Buurtcamping georganiseerd. De eerste twee keer op het voormalige Van Gend & Loos terrein (waar nu het Spoorpark is), in 2018 op het terrein van de voormalige voetbalvereniging NOAD en in 2019 in het toen pas...

Lees meer
Op vakantie in eigen stad met de meedoenregeling

Op vakantie in eigen stad met de meedoenregeling

Met de Meedoenregeling kun je leuke dingen doen en nieuwe mensen leren kennen. Bewegen, sporten, muziek, cultuur, cursussen, uitstapjes, tuinieren... maar nu ook kamperen! Lekker met je gezin een paar dagen op vakantie in eigen stad bij ons op de camping in het...

Lees meer
Vouwwagen ‘De Balg’ nieuw op Stadscamping

Vouwwagen ‘De Balg’ nieuw op Stadscamping

Wat doe je met een vouwwagen als je zelf niet meer wilt kamperen, maar wel andere mensen er blij mee wilt maken? Dan ga je op zoek naar een mooie plek waar het nog enkele seizoenen dienst kan doen waarvoor het bedoeld is; om in te kamperen. Via Mooi Zo Goed Zo...

Lees meer