Kampvuurconcert & Winterborrel in Stadskas013

door | donderdag 15 december 2022 | Nieuws

Heb jij een kerststol over? Koop je steevast teveel kerstkransjes? Heb je in je voorraadkast borrelnootjes liggen die bijna over datum gaan? Of heb je weer eens een bijzondere chipsvariant en vreemde dipsaus in je kerstpakket zitten die je over 6 maanden waarschijnlijk ongeopend weggooit? Neem ze mee naar deze winterborrel op dinsdag 27 december rondom onze tent in Stadskas013 in de LocHal!

Want samen met de Bibliotheek LocHal organiseren we op dinsdagavond 27 december een kampvuurconcert. Als het buiten koud en donker is en de verlichting in de fraaie groene pop-up binnentuin van de LocHal op z’n mooist. Ook is er een winterborrel. Voor de gezelligheid én tegen voedselverspilling. En speciaal voor diegenen die nog zin hebben in een ‘derde kerstdag’. Of juist voor wie de feestdagen helemaal niet zo leuk of vanzelfsprekend zijn. Iedereen is welkom!

Lots of love and campfires

Stadscamping Tilburg wenst je voor het komende jaar veel liefde en kampvuurtjes. We nemen er heel graag een voorschot op met dit bijzondere kampvuurconcert. Wij zorgen voor warme chocomel, glühwein en marshmallows. En je hoeft zeker niet per se iets mee te nemen wat je over hebt van de kerstdagen. Kom gerust lekker een drankje doen en genieten van de muziek en de gezelligheid.

Isabelle Amé en Kathleen Willems

Het kampvuurconcert vindt plaats rondom de vuurkorf met vlammenlampjes, bij onze tent. Singer songwriters Isabelle Amé en Kathleen Willems hebben een repertoire van eigen nummers en bekende liedjes die goed passen bij de setting én zijn grote natuurliefhebbers; de ideale artiesten voor dit optreden in de stadskas!

Praktische informatie

Datum: dinsdag 27 december
Tijd: inloop 19.00 uur, kampvuurconcert 19.30 uur en Winterborrel om 20.00 uur, einde avond 21.30 uur
Locatie: Stadskas013 op het StadsBalkon (Bibliotheek LocHal)
Kosten: gratis
Aanmelden:
 via Eventbrite

RESERVEER JE TICKET >

Het kampvuurconcert & winterborrel worden georganiseerd door de Bibliotheek LocHal en Stadscamping Tilburg.

Meer nieuws:

Maak van je tent een marktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een marktkraam op Koningsdag!

Denk je aan Koningsdag, dan denk je natuurlijk aan een vrijmarkt. Stadscamping Tilburg geeft je de kans om dit jaar tijdens Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark, haal je schuur,...

Lees meer
Stadscamping zoekt tuinvrouwen- en mannen

Stadscamping zoekt tuinvrouwen- en mannen

Vind jij het fijn om lekker buiten bezig te zijn, heb je één of meer groene vingers en ben je op zoek naar een leuke vrijwilligersfunctie? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor beheer en onderhoud van het groen op ons kampeerterrein. Onze camping bestaat voor een...

Lees meer