Festivalcampings terug van weggeweest

We zijn ontzettend blij dat we dit jaar weer festivalcampings mogen en kunnen organiseren! De afgelopen twee jaar hebben, vanwege de Coronapandemie, de festivals waarmee wij samenwerken niet of in afgeslankte vorm plaatsgevonden. Gelukkig kan dat weer dit jaar en iedereen bij Stadscamping Tilburg kijkt uit naar een mooi festivalseizoen!

Let op: Tickets voor de festivalcampings kunnen niet gekocht worden via onze boekingspagina, maar worden verkocht via de websites van de festivals zelf.

April: Roadburn
In april vindt de eerste festivalcamping plaats. Dan komen gasten van het internationaal gerenommeerde festival Roadburn (voor zware muziek in alle soorten) naar Tilburg. Het Spoorpark zal van woensdag 20 tot maandag 25 april omgeturnd worden tot ‘Official Roadburn Camping’. Naast de camping zal er op het Oostplein (bij de hoofdingang van het Spoorpark) een Foodcourt ingericht worden waar festivalbezoekers terecht kunnen voor een ontbijt of lunch alvorens naar het festival te gaan dat plaatsvindt in o.a. 013 en de Koepelhal. Parkbezoekers zijn ook van harte welkom op het foodcourt, de festivalcamping is alleen toegankelijk voor festivalkampeerders. Campingtickets zijn verkrijgbaar via roadburn.com/tickets.

Juni: Spoorpark LIVE
Nadat de eerste editie werd aangekondigd in 2020 gaat het dit jaar dan echt gebeuren! Spoorpark LIVE is een tweedaagse popmuziek festival met optredens van o.a. Krezip, Di-Rect, Danny Vera, Davina Michelle en Kensington. Het festival vindt plaats op zaterdag 18 en zondag 19 juni. In dit weekend zijn de camperplaatsen van de camping NIET beschikbaar, deze worden dan gebruikt als backstage voor het hoofdpodium van het festival. Wil je het hele weekend van dichtbij meemaken? Boek dan een ingerichte tweepersoons Festipi op de Stadscamping. Wacht daarmee niet te lang want het aantal tenten is beperkt! Tickets zijn verkrijgbaar via de Spoorpark LIVE tickets pagina op spoorparklive.nl.

Augustus en september: Redhead Days & Draaimolen
In augustus en september staan de Redhead Days en Draaimolen Festival op de agenda. Tijdens de Redhead Days (26-28 augustus) komen enkele honderden roodharigen uit meer dan 80 landen samen in Tilburg. Het is het oudste, grootste en meest spectaculaire roodharigenfestival ter wereld. Tickets voor de camping zijn binnenkort beschikbaar.

Draaimolen Festival is op vrijdag 9 en zaterdag 10 september op het MOB complex (Tilburg Noord). De camping vindt plaats in het Spoorpark. Met pendelbusjes worden de gasten naar het festival gebracht waar ze kunnen genieten van dit vooruitstrevende dance festival. Meer info en tickets via draaimolen.nu.

Vrijwilligers gezocht
Lijkt het je leuk om mee te helpen als vrijwilliger tijdens onze festivalcampings? We kunnen je hulp goed gebruiken! Kijk hier voor meer info over wat het inhoudt vrijwilliger te zijn bij Stadscamping Tilburg.

donderdag 24 maart 2022 | Evenementen, Nieuws

Meer nieuws:

Energietoeslag vanaf 1 maart

Energietoeslag vanaf 1 maart

Met ingang van vandaag hanteren we een energietoeslag op onze boekingen. Sinds de opening van onze camping in het Spoorpark in de zomer van 2019 hebben wij de energiekosten nooit extra doorberekend aan onze gasten. We hebben de overnachtingstarieven altijd zo laag...

Lees meer
Stadscamping Tilburg zoekt penningmeester

Stadscamping Tilburg zoekt penningmeester

Stichting Stadscamping Tilburg is sinds de zomer van 2019 niet meer weg te denken uit het populaire Spoorpark. Als eerste gebruiker van het Van Gend & Loos terrein (waar het Spoorpark nu is) organiseren we sinds de zomer van 2014 festivalcampings in Tilburg. Het...

Lees meer
O kom hier es kijken…

O kom hier es kijken…

Op 5 decembier vieren we de verjaardag van Sinterklaas. In menig huiskamer wordt pakjesavond gevierd. Soms uitbundig met veel cadeau's en zoetigheid, maar ook ingetogen met een gedicht of een surprise. Namens de vrijwilligers van Stadscamping Tilburg mogen we ook een...

Lees meer