Festival- en evenementencampings in 2023

In juni 2014 organiseerden we (zo groen als we nog waren) onze eerste festivalcamping voor Festival Mundial. Inmiddels gaan we dit jaar ons vijfde seizoen is als reguliere camping in het Spoorpark, maar organiseren we nog altijd, met veel plezier en liefde, enkele festivalcampings. In 2023 zijn dat festivalcampings voor Roadburn, Draaimolen Festival en Ayreon.

Tijdens deze  festivalcampings is het voor reguliere kampeerders niet mogelijk om een kampeerplek te boeken via onze website. Naast deze – door ons georganiseerde festivalcampings – zijn er ook enkele events waarop we minder capaciteit beschikbaar hebben of onze camping (gedeeltelijk) gebruikt wordt door een andere organisatie. Tijdens Spoorpark LIVE zijn bijvoorbeeld onze camperplaatsen niet beschikbaar en in augustus vinden de Redhead Days plaats. Gedurende drie dagen is onze camping roodgekleurd en kun je alleen een campingticket boeken via de website van d roodharigen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende data met links naar meer info en/of campingtickets.

Roadburn Camping – 19 tot 24 april 2023 (camping volledig bestemd voor festivalbezoekers
Camelot Beachhandbal toernooi – 1 tot 4 juni, beperkt campingplaatsen beschikbaar
Spoorpark LIVE: camperplaatsen niet beschikbaar van 19 t/m 28 juni, kampeerveld en verhuuraccommodaties wel beschikbaar
Redhead Days: 25 t/m 27 augustus, camping alleen beschikbaar via webshop Redhead Days
Draaimolen Festival: 7 tot 10 september, campingtickets alleen via draaimolen.nu
Ayreon: 13 t/m 17 september, campingtickets online te koop. meer info | camping tickets

Evenementen in het Spoorpark

Stadscamping Tilburg is gelegen in het bruisende en populaire Spoorpark. Gedurende het hele jaar vinden er activiteiten plaats. Voor een overzicht van alle activiteiten en events in het Spoorpark kijk je in de kalender spoorparktilburg.nl/kalender.

donderdag 23 maart 2023 | Nieuws

Bezoekers van de Roadburn camping in 2022

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer