Festival- en evenementencampings in 2023

door | donderdag 23 maart 2023 | Nieuws

In juni 2014 organiseerden we (zo groen als we nog waren) onze eerste festivalcamping voor Festival Mundial. Inmiddels gaan we dit jaar ons vijfde seizoen is als reguliere camping in het Spoorpark, maar organiseren we nog altijd, met veel plezier en liefde, enkele festivalcampings. In 2023 zijn dat festivalcampings voor Roadburn, Draaimolen Festival en Ayreon.

Tijdens deze  festivalcampings is het voor reguliere kampeerders niet mogelijk om een kampeerplek te boeken via onze website. Naast deze – door ons georganiseerde festivalcampings – zijn er ook enkele events waarop we minder capaciteit beschikbaar hebben of onze camping (gedeeltelijk) gebruikt wordt door een andere organisatie. Tijdens Spoorpark LIVE zijn bijvoorbeeld onze camperplaatsen niet beschikbaar en in augustus vinden de Redhead Days plaats. Gedurende drie dagen is onze camping roodgekleurd en kun je alleen een campingticket boeken via de website van d roodharigen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende data met links naar meer info en/of campingtickets.

Roadburn Camping – 19 tot 24 april 2023 (camping volledig bestemd voor festivalbezoekers
Camelot Beachhandbal toernooi – 1 tot 4 juni, beperkt campingplaatsen beschikbaar
Spoorpark LIVE: camperplaatsen niet beschikbaar van 19 t/m 28 juni, kampeerveld en verhuuraccommodaties wel beschikbaar
Redhead Days: 25 t/m 27 augustus, camping alleen beschikbaar via webshop Redhead Days
Draaimolen Festival: 7 tot 10 september, campingtickets alleen via draaimolen.nu
Ayreon: 13 t/m 17 september, campingtickets online te koop. meer info | camping tickets

Evenementen in het Spoorpark

Stadscamping Tilburg is gelegen in het bruisende en populaire Spoorpark. Gedurende het hele jaar vinden er activiteiten plaats. Voor een overzicht van alle activiteiten en events in het Spoorpark kijk je in de kalender spoorparktilburg.nl/kalender.

Bezoekers van de Roadburn camping in 2022

Meer nieuws:

Ben jij onze nieuwe campingbeheerder?

Ben jij onze nieuwe campingbeheerder?

Voor uitbreiding van ons team vrijwilligers zijn we doorlopend op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor beheerderstaken op onze knusse camping in het Spoorpark. Beheerders helpen gasten met het inchecken op de camping en zijn als gastvrouw-/heer het gezicht en...

Lees meer
Win een weekend in ‘De Coupé’ en bezoek Spoorpark LIVE!

Win een weekend in ‘De Coupé’ en bezoek Spoorpark LIVE!

In het weekend van 24 & 25 juni kun je weer genieten van de lekkerste live muziek tijdens Spoorpark LIVE! Met: Krezip, DI-RECT, Son Mieux, Kraantje Pappie, Jungle by Night, Froukje, DeWolff & Dawn Brothers, Prins S. en de Geit, S10 en nog veel méér! Met nog...

Lees meer