Selecteer een pagina

Feicko Kooistra nieuwe penningmeester Stadscamping Tilburg

Met ingang van 1 februari 2021 is Feicko Kooistra de nieuwe penningmeester van stichting Stadscamping Tilburg. Feicko neemt het stokje over van Erik Aalbers die sinds 1 november 2017 penningmeester was binnen ons bestuur.

Erik is van grote betekenis geweest voor het voortbestaan van de camping. Met scherp financieel inzicht, grote inzet en volharding was hij een echte aanwinst voor ons bestuur. Telkens maakte hij inzichtelijk hoe het er voor stond met de camping en dacht en werkte hij constructief mee aan oplossingen.

“In 3 jaar zijn we erin geslaagd om de camping in rustiger vaarwater te krijgen en een mooie plek in het Spoorpark in te richten.  Ik ben er trots op dat ik samen met de andere bestuursleden een steentje heb kunnen bijdragen aan de Stadscamping Tilburg en zal zeker betrokken en geïnteresseerd blijven bij het wel en wee van de camping.” aldus Erik Aalbers.

Over Feicko Kooistra
Vijf jaar geleden kwam Feicko (foto rechts) voor zijn nieuwe liefde naar Tilburg. In die vijf jaar zag hij vanuit de Meanderflat (vlakbij de camping) het Spoorpark ontstaan. Feicko is treinliefhebber, houdt van kamperen en is al 15 jaar penningmeester van schaatsclub Willy van den Berk uit Haarsteeg. Met de vacature van penningmeester bij de Stadscamping kwam dat allemaal samen en kon hij het niet weerstaan om te reageren. In het dagelijks leven is Feicko projectleider groot onderhoud en verduurzaming bij een woningcorporatie.

Het bestuur van stichting Stadscamping Tilburg is blij dat we in Feicko Kooistra een waardig opvolger hebben gevonden die ons bij wil staan met zijn kennis en expertise. We heten Feicko van harte welkom en bedanken Erik voor de fijne samenwerking!

Het bestuur van de stichting bestaat nu uit de volgende betrokken Tilburgers:
Marije Buursink – Voorzitter
Feicko Kooistra – Penningmeester
Wannes Rombout – bestuurslid juridische zaken
Gerda de Ruijter – bestuurslid sociaal domein

Het bestuur wordt ondersteund door secretaris (en vrijwilligerscoördinator) Anneke Buursink. De penningmeester wordt bijgestaan door onze administratieve ‘steun en toeverlaat’ Mirthe Aalbers.
‘Campingbaas’ is Eric Steur, hij heeft de dagelijkse leiding over de camping in het Spoorpark en was één van de oprichters van de camping in 2014. Mede dankzij de inzet van enkele tientallen vrijwilligers is Stadscamping Tilburg geworden wat het nu is en niet meer weg te denken uit onze mooie stad.

Ook vrijwilliger worden?
We zijn doorlopend op zoek naar vrijwilligers voor campingbeheer, klussen, (tuin)onderhoud etc. Iets voor jou?

 

 

Meer nieuws:

Nieuwe ‘Glamping’ huurtenten vanaf meivakantie

Nieuwe ‘Glamping’ huurtenten vanaf meivakantie

In het komende kampeerseizoen breiden we ons assortiment huurtenten uit met drie nieuwe tenten van De Waard. De Meester (een vierpersoons De Waard Giant Fir) is vanaf eind april te huur samen met twee kleinere zusjes, De Pukkel en De Sloffer (beide De Waard Compact...

Lees meer
Stadscamping Tilburg zoekt campingbeheerders

Stadscamping Tilburg zoekt campingbeheerders

Voor uitbreiding van ons team vrijwilligers zijn we op zoek naar Tilburgers die bij willen dragen aan het beheren van onze unieke camping gelegen in het fraaie nieuwe Spoorpark. Beheerders helpen gasten met het inchecken op de camping en zijn als gastvrouw-/heer het...

Lees meer