Feicko Kooistra nieuwe penningmeester Stadscamping Tilburg

Met ingang van 1 februari 2021 is Feicko Kooistra de nieuwe penningmeester van stichting Stadscamping Tilburg. Feicko neemt het stokje over van Erik Aalbers die sinds 1 november 2017 penningmeester was binnen ons bestuur.

Erik is van grote betekenis geweest voor het voortbestaan van de camping. Met scherp financieel inzicht, grote inzet en volharding was hij een echte aanwinst voor ons bestuur. Telkens maakte hij inzichtelijk hoe het er voor stond met de camping en dacht en werkte hij constructief mee aan oplossingen.

“In 3 jaar zijn we erin geslaagd om de camping in rustiger vaarwater te krijgen en een mooie plek in het Spoorpark in te richten.  Ik ben er trots op dat ik samen met de andere bestuursleden een steentje heb kunnen bijdragen aan de Stadscamping Tilburg en zal zeker betrokken en geïnteresseerd blijven bij het wel en wee van de camping.” aldus Erik Aalbers.

Over Feicko Kooistra
Vijf jaar geleden kwam Feicko (foto rechts) voor zijn nieuwe liefde naar Tilburg. In die vijf jaar zag hij vanuit de Meanderflat (vlakbij de camping) het Spoorpark ontstaan. Feicko is treinliefhebber, houdt van kamperen en is al 15 jaar penningmeester van schaatsclub Willy van den Berk uit Haarsteeg. Met de vacature van penningmeester bij de Stadscamping kwam dat allemaal samen en kon hij het niet weerstaan om te reageren. In het dagelijks leven is Feicko projectleider groot onderhoud en verduurzaming bij een woningcorporatie.

Het bestuur van stichting Stadscamping Tilburg is blij dat we in Feicko Kooistra een waardig opvolger hebben gevonden die ons bij wil staan met zijn kennis en expertise. We heten Feicko van harte welkom en bedanken Erik voor de fijne samenwerking!

Het bestuur van de stichting bestaat nu uit de volgende betrokken Tilburgers:
Marije Buursink – Voorzitter
Feicko Kooistra – Penningmeester
Wannes Rombout – bestuurslid juridische zaken
Gerda de Ruijter – bestuurslid sociaal domein

Het bestuur wordt ondersteund door secretaris (en vrijwilligerscoördinator) Anneke Buursink. De penningmeester wordt bijgestaan door onze administratieve ‘steun en toeverlaat’ Mirthe Aalbers.
‘Campingbaas’ is Eric Steur, hij heeft de dagelijkse leiding over de camping in het Spoorpark en was één van de oprichters van de camping in 2014. Mede dankzij de inzet van enkele tientallen vrijwilligers is Stadscamping Tilburg geworden wat het nu is en niet meer weg te denken uit onze mooie stad.

Ook vrijwilliger worden?
We zijn doorlopend op zoek naar vrijwilligers voor campingbeheer, klussen, (tuin)onderhoud etc. Iets voor jou?

 

 

Meer nieuws:

Buurtcamping verhuist naar Tilburg Noord

Buurtcamping verhuist naar Tilburg Noord

Met veel plezier hebben wij van 2016 t/m 2019 De Buurtcamping georganiseerd. De eerste twee keer op het voormalige Van Gend & Loos terrein (waar nu het Spoorpark is), in 2018 op het terrein van de voormalige voetbalvereniging NOAD en in 2019 in het toen pas...

Lees meer
Op vakantie in eigen stad met de meedoenregeling

Op vakantie in eigen stad met de meedoenregeling

Met de Meedoenregeling kun je leuke dingen doen en nieuwe mensen leren kennen. Bewegen, sporten, muziek, cultuur, cursussen, uitstapjes, tuinieren... maar nu ook kamperen! Lekker met je gezin een paar dagen op vakantie in eigen stad bij ons op de camping in het...

Lees meer
Vouwwagen ‘De Balg’ nieuw op Stadscamping

Vouwwagen ‘De Balg’ nieuw op Stadscamping

Wat doe je met een vouwwagen als je zelf niet meer wilt kamperen, maar wel andere mensen er blij mee wilt maken? Dan ga je op zoek naar een mooie plek waar het nog enkele seizoenen dienst kan doen waarvoor het bedoeld is; om in te kamperen. Via Mooi Zo Goed Zo...

Lees meer