Energietoeslag vanaf 1 maart

Met ingang van vandaag hanteren we een energietoeslag op onze boekingen. Sinds de opening van onze camping in het Spoorpark in de zomer van 2019 hebben wij de energiekosten nooit extra doorberekend aan onze gasten. We hebben de overnachtingstarieven altijd zo laag mogelijk proberen te houden en dat is t/m afgelopen kampeerseizoen goed gelukt. Gezien de enorm gestegen energieprijzen de afgelopen jaren zijn we echter genoodzaakt een energietoeslag per boeking te gaan hanteren.

Naast de gestegen kosten voor elektriciteit en water, zijn ook de kosten van pellets de afgelopen jaren bijna verdriedubbeld. Wij gebruiken pellets om het water van onze douches en afwasplekken te verwarmen.

De energietoeslag bedraagt vanaf vandaag € 1,50 per dag/nacht per boeking en geldt voor alle boekingen. Voor elektriciteit (6 ampère) op de verharde camperplaatsen en de camper/caravanplekken op het veld is het standaard tarief vanaf 1 maart ook € 1,50, deze wordt automatisch berekend in de boeking. Kom je met een tent? Dan kun je voor € 1,50 per dag ook elektriciteit (6 ampère) gebruiken in je tent.

Nieuwe elektriciteitspaaltjes op kampeerveld
Op dit moment worden alle elektriciteitspaaltjes op ons kampeerveld vernieuwd. Met ingang van het komende seizoen worden de kampeerplekken op het veld voorzien van nieuwe elektriciteitskastjes met de bekende CEE campingstekker contactdozen (6 ampère).

Heb je vragen over deze energietoeslag? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier.

vrijdag 1 maart 2024 | Nieuws

Nieuwe contactdoos op het veld
Ons sanitairgebouw

Meer nieuws:

Brabant Maatjes kampeerweekend op Stadscamping Tilburg

Brabant Maatjes kampeerweekend op Stadscamping Tilburg

In  het weekend van 12 t/m 14 juli organiseert Brabant Maatjes i.s.m. Stadscamping Tilburg het 'Brabant Maatjes Kampeerweekend' op onze camping in het Spoorpark. In dit kampeerweekend kunnen deelnemers een weekend lang vakantie vieren samen, samen gezellig barbecuëen...

Lees meer