Vanaf de zomer van 2018 opent Stadscamping Tilburg een permanente (mini)camping in het te ontwikkelen Spoorpark. Om een zo goed mogelijk beeld te hebben van onze toekomstige gasten en hun wensen hebben we een student gevraagd onderzoek te doen.

Voor zijn onderzoekstage bij Stadscamping Tilburg zoekt Yannick Evers potentiële toekomstige kampeerders op de permanent te openen camping op het Spoorpark. In de periode van 15 t/m 28 mei neemt Yannick interviews af met toekomstige bezoekers. Het interview duurt ongeveer 1,5 uur. De opzet is ongecompliceerd en speels, geen lastige vragen dus. De tijd en plaats kunnen worden afgesproken en de uitkomst is anoniem. Bij deelname aan het interview krijg je een gratis verblijf op de vaste camping in het nieuwe stadspark! De invulling van het verblijf wordt t.z.t. in overleg met Stadscamping Tilburg afgestemd..

Tijdens het interview zal Yannick o.a. vragen naar jouw idee bij recreatie en vakantie zodat Stadscamping Tilburg het verblijf op de camping zo fijn mogelijk kan maken voor haar gasten. Yannick doet zijn onderzoekstage bij Stadscamping Tilburg en studeert af aan de Fontys Academy for Creative Industries. Naast zijn studie is hij ook één van onze vele vrijwilligers en draait hij zijn campingdiensten in het receptieteam.

Gratis verblijf op de toekomstige Stadscamping
Wil je meedoen aan een interview en daarmee een gratis verblijf verdienen op de toekomstige permanente camping? Stuur dan een mailtje naar yannick@stadscampingtilburg.nl.

Zelftest
Heb je om welke reden dan ook geen mogelijkheid om mee te doen? Via de volgende link: http://bit.ly/RECRON-zelftest help je me ook door een zeer korte vragenlijst in te vullen. Deze kost slechts 5 minuten van je tijd. Met deze test kom je te weten wat voor soort vakantieganger je bent! Stuur na de uitkomst van de test je reactie (het liefst met een screenshot in de bijlage) naar: yannick@stadscampingtilburg.nl.

Bij voorbaat dank voor je hulp!

 

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Meld je aan en ontvang 1x per kwartaal een nieuwsbrief in je mailbox met 't laatste nieuws van Stadscamping Tilburg!

Bedankt voor je aanmelding!