Camperplaatsen ook in winter beschikbaar

In de periode t/m zondag 12 april 2020 is het winterseizoen bij Stadscamping Tilburg. In deze periode is het kampeerterrein voor tentkampeerders gesloten. Ook de huurtenten zijn in die periode niet beschikbaar. Het is in de winterperiode alleen mogelijk om met camper of caravan te verblijven op onze camping. De camperplaatsen kunnen alleen online geboekt worden via onze boekingspagina.

Na ontvangst van de betaling, ontvang je een dag vóór aankomst alle info m.b.t. het verblijf op de camping. Beheerders van de camping zijn dagelijks aanwezig op onregelmatige tijden.

Voor vragen over het boeken kun je een e-mail sturen naar info@stadscampingtilburg.nl of bel met 06-30582889.

Van 13 t/m 21 april is de camping gesloten voor reguliere kampeerders. In die periode organiseren we een camping voor bezoekers van Festival Roadburn. Vanaf 22 april is de camping weer open voor alle kampeerders.

zondag 10 november 2019 | Nieuws

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer