Buurtcamping verhuist naar Tilburg Noord

door | vrijdag 20 mei 2022 | Nieuws

Met veel plezier hebben wij van 2016 t/m 2019 De Buurtcamping georganiseerd. De eerste twee keer op het voormalige Van Gend & Loos terrein (waar nu het Spoorpark is), in 2018 op het terrein van de voormalige voetbalvereniging NOAD en in 2019 in het toen pas geopende Spoorpark. De afgelopen twee jaar kon de buurtcamping door Corona helaas niet doorgaan, maar dit jaar is de buurtcamping terug in Tilburg! De buurtcamping vindt plaats in het weekend van 26 t/m 28 augustus, in het park aan de Mascagnihof in Tilburg Noord.

De organisatie van de buurtcamping is dit jaar in handen van vrijwilligers voor een groot deel bewoners uit de wijk Stokhasselt, zij worden daarbij geholpen door door ‘T Land van Noord , een burgerinitiatief in Tilburg Noord.

Info-markt op vrijdag 27 mei
Op vrijdagmiddag 27 mei is er een informatiemarkt in de Pluktuin Stokhasselt aan de Mascagnihof. Van 13:00 tot 15:00 uur kun je meedenken over het programma, je aanmelden als vrijwilliger of je opgeven als kampeerder.

Stokje overdragen
Namens Stadscamping Tilburg dragen we vol vertrouwen het stokje over aan de organisatie van De Buurtcamping in Tilburg Noord en ondersteunen we waar nodig en mogelijk.

Kijk voor meer info over de Buurtcamping in Stokhasselt op hetlandvannoord.nl/buurtcamping-stokhasselt/.

Meer nieuws:

Maak van je tent een marktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een marktkraam op Koningsdag!

Denk je aan Koningsdag, dan denk je natuurlijk aan een vrijmarkt. Stadscamping Tilburg geeft je de kans om dit jaar tijdens Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark, haal je schuur,...

Lees meer
Stadscamping zoekt tuinvrouwen- en mannen

Stadscamping zoekt tuinvrouwen- en mannen

Vind jij het fijn om lekker buiten bezig te zijn, heb je één of meer groene vingers en ben je op zoek naar een leuke vrijwilligersfunctie? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor beheer en onderhoud van het groen op ons kampeerterrein. Onze camping bestaat voor een...

Lees meer