Buurtcamping verhuist naar Tilburg Noord

door | vrijdag 20 mei 2022 | Nieuws

Met veel plezier hebben wij van 2016 t/m 2019 De Buurtcamping georganiseerd. De eerste twee keer op het voormalige Van Gend & Loos terrein (waar nu het Spoorpark is), in 2018 op het terrein van de voormalige voetbalvereniging NOAD en in 2019 in het toen pas geopende Spoorpark. De afgelopen twee jaar kon de buurtcamping door Corona helaas niet doorgaan, maar dit jaar is de buurtcamping terug in Tilburg! De buurtcamping vindt plaats in het weekend van 26 t/m 28 augustus, in het park aan de Mascagnihof in Tilburg Noord.

De organisatie van de buurtcamping is dit jaar in handen van vrijwilligers voor een groot deel bewoners uit de wijk Stokhasselt, zij worden daarbij geholpen door door ‘T Land van Noord , een burgerinitiatief in Tilburg Noord.

Info-markt op vrijdag 27 mei
Op vrijdagmiddag 27 mei is er een informatiemarkt in de Pluktuin Stokhasselt aan de Mascagnihof. Van 13:00 tot 15:00 uur kun je meedenken over het programma, je aanmelden als vrijwilliger of je opgeven als kampeerder.

Stokje overdragen
Namens Stadscamping Tilburg dragen we vol vertrouwen het stokje over aan de organisatie van De Buurtcamping in Tilburg Noord en ondersteunen we waar nodig en mogelijk.

Kijk voor meer info over de Buurtcamping in Stokhasselt op hetlandvannoord.nl/buurtcamping-stokhasselt/.

Meer nieuws:

Ben jij onze nieuwe campingbeheerder?

Ben jij onze nieuwe campingbeheerder?

Voor uitbreiding van ons team vrijwilligers zijn we doorlopend op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor beheerderstaken op onze knusse camping in het Spoorpark. Beheerders helpen gasten met het inchecken op de camping en zijn als gastvrouw-/heer het gezicht en...

Lees meer
Win een weekend in ‘De Coupé’ en bezoek Spoorpark LIVE!

Win een weekend in ‘De Coupé’ en bezoek Spoorpark LIVE!

In het weekend van 24 & 25 juni kun je weer genieten van de lekkerste live muziek tijdens Spoorpark LIVE! Met: Krezip, DI-RECT, Son Mieux, Kraantje Pappie, Jungle by Night, Froukje, DeWolff & Dawn Brothers, Prins S. en de Geit, S10 en nog veel méér! Met nog...

Lees meer