Blote voeten danscirkel en godinnen voeten ceremonie op Stadscamping

Komend weekend kunnen liefhebbers van yoga, meditatie en dans meedoen aan een tweetal activiteiten geΓΆrganiseerd door Amika Yoga en Diana Vaklinova. Dans, vreugde, lekkernijen, beauty en samen zijn staan daarbij centraal.

Op zaterdag van 11.00 – 13.30 uur ‘Dance the element(s) – Blote voeten danscirkel’ en op zondag van 10.00 – 12.00 uur een ‘Godinnen voeten ceremonie’.

DANCE THE ELEMENT(S) – Blote voeten danscirkel

Stem af op de hartslag van de aarde, adelaarshoogten, vuurenergie en de stroming van water. Heerlijke 2,5 uur stroming van krachtige verbinding op de unieke Stadscamping in Tilburg. Een tastbare ervaring waar je bent uitgenodigd om vrij te voelen in je lichaam.

Hoe zit de middag eruit?
Tuning
Meditatie, Landen in ons lichaam, De magie van de cirkel
Immersion
Blote voeten reis, Beweging/Dans healing, Gemeenschapsgevoel, Nidra diep, Puur zelf
Celebration
Sing & Sharing, Lunch, Food for the senses

Reserveer hier je plek

GODINNEN VOETEN CEREMONIE

π™ƒπ™šπ™© π™šπ™§π™šπ™£ 𝙫𝙖𝙣 π™€π™£π™―π™š π™«π™€π™šπ™©π™šπ™£, π™€π™£π™―π™š π™—π™–π™¨π™žπ™¨!
Een intieme magische bijeenkomst van 2 uur, waar je als een godin zult worden verwelkomen. Je voeten zijn heilig en stat centraal op deze sfeervolle ceremonie.
De β€˜godin’ Diana (Voetreflex therapeut en Reiki heler) zal er voor zorgen dat je op een unieke manier je voeten gaat ervaren en eren door fijne geuren, zachte aanraking en overgave. Het is een aromatische self-care explosie.

Mihaela van Amika Yoga is de gastvrouw. Zij heeft heerlijke sweets & chocolate voorbereid die je zullen laten smelten van plezier.

De ceremonie bestaat uit:
Welkom & Thea
Meditatie landing
Ceremonie met Diana
Food & Share

Reserveer hier je plek

door | woensdag 8 september 2021 | Nieuws

Meer nieuws:

Stadscamping Tilburg zoekt campingbeheerders

Stadscamping Tilburg zoekt campingbeheerders

Voor uitbreiding van ons team vrijwilligers zijn we op zoek naar Tilburgers voor beheerderstaken op onze unieke camping gelegen in het Spoorpark. Beheerders helpen gasten met het inchecken op de camping en zijn als gastvrouw-/heer het gezicht en aanspreekpunt van...

Lees meer
Elke zondag ontbijt van De Ontbijtkeuken op de Stadscamping

Elke zondag ontbijt van De Ontbijtkeuken op de Stadscamping

Gasten van Stadscamping Tilburg kunnen elke zondag een uniek en verrassende ontbijt laten bezorgen op de camping. In samenwerking met De Ontbijtkeuken.nl bieden we kampeerders de mogelijkheid online een verrassend ontbijt te bestellen dat in de ochtend vers op de...

Lees meer
Kamperen in Tilburg tijdens Best Kept Secret

Kamperen in Tilburg tijdens Best Kept Secret

Wil je tijdens Best Kept Secret wel kamperen, maar heb je geen zin in een megavolle festivalcamping? Boek dan nu je campingspot bij ons op de camping in het Spoorpark! Dan hoef je ook niet met een late trein of auto naar huis, maar blijf je gewoon lekker slapen in het...

Lees meer