Selecteer een pagina

Blote voeten danscirkel en godinnen voeten ceremonie op Stadscamping

Komend weekend kunnen liefhebbers van yoga, meditatie en dans meedoen aan een tweetal activiteiten geΓΆrganiseerd door Amika Yoga en Diana Vaklinova. Dans, vreugde, lekkernijen, beauty en samen zijn staan daarbij centraal.

Op zaterdag van 11.00 – 13.30 uur ‘Dance the element(s) – Blote voeten danscirkel’ en op zondag van 10.00 – 12.00 uur een ‘Godinnen voeten ceremonie’.

DANCE THE ELEMENT(S) – Blote voeten danscirkel

Stem af op de hartslag van de aarde, adelaarshoogten, vuurenergie en de stroming van water. Heerlijke 2,5 uur stroming van krachtige verbinding op de unieke Stadscamping in Tilburg. Een tastbare ervaring waar je bent uitgenodigd om vrij te voelen in je lichaam.

Hoe zit de middag eruit?
Tuning
Meditatie, Landen in ons lichaam, De magie van de cirkel
Immersion
Blote voeten reis, Beweging/Dans healing, Gemeenschapsgevoel, Nidra diep, Puur zelf
Celebration
Sing & Sharing, Lunch, Food for the senses

Reserveer hier je plek

GODINNEN VOETEN CEREMONIE

π™ƒπ™šπ™© π™šπ™§π™šπ™£ 𝙫𝙖𝙣 π™€π™£π™―π™š π™«π™€π™šπ™©π™šπ™£, π™€π™£π™―π™š π™—π™–π™¨π™žπ™¨!
Een intieme magische bijeenkomst van 2 uur, waar je als een godin zult worden verwelkomen. Je voeten zijn heilig en stat centraal op deze sfeervolle ceremonie.
De β€˜godin’ Diana (Voetreflex therapeut en Reiki heler) zal er voor zorgen dat je op een unieke manier je voeten gaat ervaren en eren door fijne geuren, zachte aanraking en overgave. Het is een aromatische self-care explosie.

Mihaela van Amika Yoga is de gastvrouw. Zij heeft heerlijke sweets & chocolate voorbereid die je zullen laten smelten van plezier.

De ceremonie bestaat uit:
Welkom & Thea
Meditatie landing
Ceremonie met Diana
Food & Share

Reserveer hier je plek

Meer nieuws:

“Niet thuis op de bank zitten”

“Niet thuis op de bank zitten”

In de rubriek 'De gezichten achter de vrijwilligers' van Wijkkrant De Noordhoek gaat buurtbewoner Clemens Audenaerd op zoek naar de gezichten achter de vrijwilligers. In de laatste editie van deze rubriek is Rob Dingemans geportretteerd. Rob is één van onze...

Lees meer
Roadburn camping keert terug naar de stad

Roadburn camping keert terug naar de stad

Afgelopen dinsdag is de ticketverkoop voor Roadburn Festival 2022 gestart. Roadburn vindt in 2022 plaats van donderdag 21 tot en met zondag 24 april bij o.a. Poppodium 013 en de Koepelhal in de Spoorzone. Ook zijn de eerste namen bekendgemaakt. Vele duizenden gasten...

Lees meer