Selecteer een pagina

Blote voeten danscirkel en godinnen voeten ceremonie op Stadscamping

Komend weekend kunnen liefhebbers van yoga, meditatie en dans meedoen aan een tweetal activiteiten geörganiseerd door Amika Yoga en Diana Vaklinova. Dans, vreugde, lekkernijen, beauty en samen zijn staan daarbij centraal.

Op zaterdag van 11.00 – 13.30 uur ‘Dance the element(s) – Blote voeten danscirkel’ en op zondag van 10.00 – 12.00 uur een ‘Godinnen voeten ceremonie’.

DANCE THE ELEMENT(S) – Blote voeten danscirkel

Stem af op de hartslag van de aarde, adelaarshoogten, vuurenergie en de stroming van water. Heerlijke 2,5 uur stroming van krachtige verbinding op de unieke Stadscamping in Tilburg. Een tastbare ervaring waar je bent uitgenodigd om vrij te voelen in je lichaam.

Hoe zit de middag eruit?
Tuning
Meditatie, Landen in ons lichaam, De magie van de cirkel
Immersion
Blote voeten reis, Beweging/Dans healing, Gemeenschapsgevoel, Nidra diep, Puur zelf
Celebration
Sing & Sharing, Lunch, Food for the senses

Reserveer hier je plek

GODINNEN VOETEN CEREMONIE

𝙃𝙚𝙩 𝙚𝙧𝙚𝙣 𝙫𝙖𝙣 𝙤𝙣𝙯𝙚 𝙫𝙤𝙚𝙩𝙚𝙣, 𝙤𝙣𝙯𝙚 𝙗𝙖𝙨𝙞𝙨!
Een intieme magische bijeenkomst van 2 uur, waar je als een godin zult worden verwelkomen. Je voeten zijn heilig en stat centraal op deze sfeervolle ceremonie.
De ‘godin’ Diana (Voetreflex therapeut en Reiki heler) zal er voor zorgen dat je op een unieke manier je voeten gaat ervaren en eren door fijne geuren, zachte aanraking en overgave. Het is een aromatische self-care explosie.

Mihaela van Amika Yoga is de gastvrouw. Zij heeft heerlijke sweets & chocolate voorbereid die je zullen laten smelten van plezier.

De ceremonie bestaat uit:
Welkom & Thea
Meditatie landing
Ceremonie met Diana
Food & Share

Reserveer hier je plek

Meer nieuws:

Met korting kamperen tijdens Festival Circolo

Met korting kamperen tijdens Festival Circolo

Tien dagen gevuld met het circus van nú verspreid over internationale voorstellingen vol spektakel, acrobatiek en humor. Dat is Festival Circolo. Het festival biedt een fantastisch avontuur in de groene oase van het Leijpark. Tijdens de herfstvakantie stromen de...

Lees meer
Pannenkoeken van Crêperie Natuurlijk in Redheads weekend

Pannenkoeken van Crêperie Natuurlijk in Redheads weekend

Het komende weekend komt Kaatje van Crêperie Natuurlijk naar de stadscamping in het Spoorpark met haar knusse foodtruck. Op vrijdag, zaterdag en zondag voorziet ze onze gasten van de lekkerste biologische crêpes en galettes. Bij Crêperie Natuurlijk worden de...

Lees meer
Overnachten in hotdogkar op Stadscamping Tilburg

Overnachten in hotdogkar op Stadscamping Tilburg

Nadat we dit seizoen al een samenwerking zijn gestart met De Ontbijtkeuken en De Pizzamobiel zijn we blij en trots dat we een nieuwe samenwerking kunnen aankondigen met een toffe lokale ondernemer. Want vanaf komend weekend kun je bij ons overnachten in de 'Hotdogkar'...

Lees meer