Blote voeten danscirkel en godinnen voeten ceremonie op Stadscamping

Komend weekend kunnen liefhebbers van yoga, meditatie en dans meedoen aan een tweetal activiteiten geΓΆrganiseerd door Amika Yoga en Diana Vaklinova. Dans, vreugde, lekkernijen, beauty en samen zijn staan daarbij centraal.

Op zaterdag van 11.00 – 13.30 uur ‘Dance the element(s) – Blote voeten danscirkel’ en op zondag van 10.00 – 12.00 uur een ‘Godinnen voeten ceremonie’.

DANCE THE ELEMENT(S) – Blote voeten danscirkel

Stem af op de hartslag van de aarde, adelaarshoogten, vuurenergie en de stroming van water. Heerlijke 2,5 uur stroming van krachtige verbinding op de unieke Stadscamping in Tilburg. Een tastbare ervaring waar je bent uitgenodigd om vrij te voelen in je lichaam.

Hoe zit de middag eruit?
Tuning
Meditatie, Landen in ons lichaam, De magie van de cirkel
Immersion
Blote voeten reis, Beweging/Dans healing, Gemeenschapsgevoel, Nidra diep, Puur zelf
Celebration
Sing & Sharing, Lunch, Food for the senses

Reserveer hier je plek

GODINNEN VOETEN CEREMONIE

π™ƒπ™šπ™© π™šπ™§π™šπ™£ 𝙫𝙖𝙣 π™€π™£π™―π™š π™«π™€π™šπ™©π™šπ™£, π™€π™£π™―π™š π™—π™–π™¨π™žπ™¨!
Een intieme magische bijeenkomst van 2 uur, waar je als een godin zult worden verwelkomen. Je voeten zijn heilig en stat centraal op deze sfeervolle ceremonie.
De β€˜godin’ Diana (Voetreflex therapeut en Reiki heler) zal er voor zorgen dat je op een unieke manier je voeten gaat ervaren en eren door fijne geuren, zachte aanraking en overgave. Het is een aromatische self-care explosie.

Mihaela van Amika Yoga is de gastvrouw. Zij heeft heerlijke sweets & chocolate voorbereid die je zullen laten smelten van plezier.

De ceremonie bestaat uit:
Welkom & Thea
Meditatie landing
Ceremonie met Diana
Food & Share

Reserveer hier je plek

Meer nieuws:

Buurtcamping verhuist naar Tilburg Noord

Buurtcamping verhuist naar Tilburg Noord

Met veel plezier hebben wij van 2016 t/m 2019 De Buurtcamping georganiseerd. De eerste twee keer op het voormalige Van Gend & Loos terrein (waar nu het Spoorpark is), in 2018 op het terrein van de voormalige voetbalvereniging NOAD en in 2019 in het toen pas...

Lees meer
Op vakantie in eigen stad met de meedoenregeling

Op vakantie in eigen stad met de meedoenregeling

Met de Meedoenregeling kun je leuke dingen doen en nieuwe mensen leren kennen. Bewegen, sporten, muziek, cultuur, cursussen, uitstapjes, tuinieren... maar nu ook kamperen! Lekker met je gezin een paar dagen op vakantie in eigen stad bij ons op de camping in het...

Lees meer
Vouwwagen ‘De Balg’ nieuw op Stadscamping

Vouwwagen ‘De Balg’ nieuw op Stadscamping

Wat doe je met een vouwwagen als je zelf niet meer wilt kamperen, maar wel andere mensen er blij mee wilt maken? Dan ga je op zoek naar een mooie plek waar het nog enkele seizoenen dienst kan doen waarvoor het bedoeld is; om in te kamperen. Via Mooi Zo Goed Zo...

Lees meer