Kamperen in Tilburg tijdens Best Kept Secret

Wil je tijdens Best Kept Secret wel kamperen, maar heb je geen zin in een megavolle festivalcamping? Boek dan nu je campingspot bij ons op de camping in het Spoorpark! Dan hoef je ook niet met een late trein of auto naar huis, maar blijf je gewoon lekker slapen in het (bijna) centrum van Tilburg! 

In het weekend van 10 t/m 12 juni vindt festival Best Kept Secret plaats in de Beekse Bergen. Met optredens van o.a. The Strokes, Alt-J, Nick Cave en Jamie XX. Er is een officiële festivalcamping voor als je drie dagen lang je laat onderdompelen in de festivalsfeer, maar voor bezoekers die één dag het festival bezoeken is overnachten bij ons op de stadscamping natuurlijk ideaal. Het ligt dichtbij het station van Tilburg en met fiets of openbaar vervoer ben je redelijk snel bij het festival.

Fiets huren?
Het is mogelijk om bij ons fietsen te huren (€ 12,50 per dag*), waardoor je relaxed naar het festival kunt fietsen en ’s avonds laat (of ’s nachts) weer voordelig op de camping terug kunt komen. Wil je een fiets huren stuur dan even een mailtje nadat je geboekt hebt, dan zullen we een fiets voor je reserveren.

Plek reserveren
Wil je bij ons komen overnachten tijdens het Best Kept Secret Festival? Boek dan nu je campingplek via onze boekingspagina. Wacht niet te lang want vol = vol.

 

* plus € 50,00 borg per fiets

dinsdag 24 mei 2022 | Nieuws

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer
Energietoeslag vanaf 1 maart

Energietoeslag vanaf 1 maart

Met ingang van vandaag hanteren we een energietoeslag op onze boekingen. Sinds de opening van onze camping in het Spoorpark in de zomer van 2019 hebben wij de energiekosten nooit extra doorberekend aan onze gasten. We hebben de overnachtingstarieven altijd zo laag...

Lees meer