Kamperen in Tilburg tijdens Best Kept Secret

door | dinsdag 24 mei 2022 | Nieuws

Wil je tijdens Best Kept Secret wel kamperen, maar heb je geen zin in een megavolle festivalcamping? Boek dan nu je campingspot bij ons op de camping in het Spoorpark! Dan hoef je ook niet met een late trein of auto naar huis, maar blijf je gewoon lekker slapen in het (bijna) centrum van Tilburg! 

In het weekend van 10 t/m 12 juni vindt festival Best Kept Secret plaats in de Beekse Bergen. Met optredens van o.a. The Strokes, Alt-J, Nick Cave en Jamie XX. Er is een officiële festivalcamping voor als je drie dagen lang je laat onderdompelen in de festivalsfeer, maar voor bezoekers die één dag het festival bezoeken is overnachten bij ons op de stadscamping natuurlijk ideaal. Het ligt dichtbij het station van Tilburg en met fiets of openbaar vervoer ben je redelijk snel bij het festival.

Fiets huren?
Het is mogelijk om bij ons fietsen te huren (€ 12,50 per dag*), waardoor je relaxed naar het festival kunt fietsen en ’s avonds laat (of ’s nachts) weer voordelig op de camping terug kunt komen. Wil je een fiets huren stuur dan even een mailtje nadat je geboekt hebt, dan zullen we een fiets voor je reserveren.

Plek reserveren
Wil je bij ons komen overnachten tijdens het Best Kept Secret Festival? Boek dan nu je campingplek via onze boekingspagina. Wacht niet te lang want vol = vol.

 

* plus € 50,00 borg per fiets

Meer nieuws:

Ben jij onze nieuwe campingbeheerder?

Ben jij onze nieuwe campingbeheerder?

Voor uitbreiding van ons team vrijwilligers zijn we doorlopend op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor beheerderstaken op onze knusse camping in het Spoorpark. Beheerders helpen gasten met het inchecken op de camping en zijn als gastvrouw-/heer het gezicht en...

Lees meer
Win een weekend in ‘De Coupé’ en bezoek Spoorpark LIVE!

Win een weekend in ‘De Coupé’ en bezoek Spoorpark LIVE!

In het weekend van 24 & 25 juni kun je weer genieten van de lekkerste live muziek tijdens Spoorpark LIVE! Met: Krezip, DI-RECT, Son Mieux, Kraantje Pappie, Jungle by Night, Froukje, DeWolff & Dawn Brothers, Prins S. en de Geit, S10 en nog veel méér! Met nog...

Lees meer