Selecteer een pagina

Amika Yoga bij Stadscamping Tilburg

De Stadscamping Tilburg wordt een stuk gezelliger op de zaterdagochtend. Bij de Stadscamping Tilburg werken wij namelijk graag samen met mooie, lieve en creatieve mensen die de wereld een beetje mooier willen maken.

Mihaela van Amika Yoga, wilt dat doen door onze relatie met onszelf en ons lichaam te versterken:
Mihaela: ‘Ik herinner me dat ik 15 jaar oud was toen ik de relatie tussen gemoedstoestand, lichaam en ademhaling begon te ervaren. Liggen en een groene kleuren scan van de ene naar de andere kant visualiseren, was een manier om buikpijn te verlichten. Diepe ademhaling was een manier om gevoelens van angst te kalmeren. Vanaf 200 terug tellen om gedachten te vertragen. Op een instinctieve manier verbond ik mezelf met die wereld van zelfgenezing en zelfkennis. Ik ben een autodidact, gewekt door boeken en levenservaring. Later begon ik het fysieke deel van yoga te beoefenen – de asanas. De praktijk gaf me zeer snel resultaten. Door zelfstudie ontstond de behoefte om mezelf te onderwijzen met professionele yogatraining. Op dat punt speelde het Yoga Centrum van Tilburg een grote transformerende rol in mijn leven. Ik trainde als yogaleraar voor zowel kinderen als volwassenen. Mijn relatie met yoga blijft zich elke dag verder ontwikkelen. Het leven met yoga heeft vele voordelen. Hoe yoga bijdraagt aan je leven, moet je zelf ontdekken. Maar ik zal heel blij en toegewijd zijn om je op weg te helpen.’ 

Lekker wakker worden dit weekend? Mihaela van Amika Yoga biedt buitenyoga aan en komt zaterdag 8 juli om 10:00 yogales geven op onze camping in het Spoorpark. De lessen zijn op het principe van ‘Pay What You Want’.

Je kunt je aanmelden via haar eigen website of via het Facebook evenement.