Stadscamping wordt Festipidorp tijdens Spoorpark Live

In het weekend van zaterdag 18 en zondag 19 juni a.s. vindt de eerste editie van het zomerse muziekfestival Spoorpark Live plaats in het Spoorpark. Tijdens dit weekend zal Stadscamping Tilburg ingericht worden als een Festipidorp voor bezoekers van het festival. In samenwerking met Spoorpark LIVE kunnen bezoekers een combiticket voor het festival inclusief twee overnachtingen in een Festipi boeken.

Combitickets
Als je een combiticket aanschaft dan heb je met 2 personen het hele weekend toegang tot Spoorpark LIVE én kun je overnachten in een 2 persoons-Festipi. De Festipi is standaard voorzien van 2 luchtbedden – ook te boeken met beddengoed. De combitickets kosten € 349,00 (excl. servicekosten), voor een Festipi met beddengoed betaal je € 50,00 extra. De ticketverkoop start dinsdag 15 februari om 19.00 uur via spoorparklive.nl.

De grootste en populairste muziekacts van Nederland
Spoorpark Live is groots en bruisend, maar toch intiem. Omgeven door de natuur, midden in de stad. Met de grootste en populairste muziekacts van Nederland, maar ook met nieuw opkomend muzikaal talent. De eerste bevestigde namen zijn Kensington, Krezip, Danny Vera, DI-RECT, Suzan & Freek, Davina Michelle, Rolf Sanchez, Goldband, Quique, Splendid, Gallowstreet, Logan’s Close en Paul Sinha.

Camperplaatsen niet beschikbaar 
Tijdens Spoorpark Live zijn de camperplaatsen niet beschikbaar. Deze zijn dan in gebruik door de organisatie van het festival. Vanwege de capaciteit van ons terrein is het ook niet mogelijk met een camper, caravan of eigen tent bij ons te kamperen. De enige manier om tijdens Spoorpark Live te overnachten op Stadscamping Tilburg is in een Festipi met een combiticket of in één van onze vaste huuraccommodaties.

dinsdag 15 februari 2022 | Evenementen, Nieuws

Meer nieuws:

Campingsjef gezocht

Campingsjef gezocht

Stichting Stadscamping Tilburg zoekt een campingsjef/sociaal ondernemer Voor deze leukste baan van Tilburg zoeken we iemand met een ondernemende inslag, met hart voor kamperen en met een bijkans nog groter hart voor mensen. Iemand die houdt van de levendigheid van...

Lees meer
Stadscamping verkoopt biologisch Boerderijs in Spoorpark

Stadscamping verkoopt biologisch Boerderijs in Spoorpark

Vanaf dit seizoen kunnen gasten van Stadscamping Tilburg genieten van de ambachtelijke handijsjes van Boerderijs. De ijsjes van Boerderijs zijn gemaakt van echte melk, volle yoghurt en verse room met 100% biologische ingrediënten. De makers van de Boerderijsjes...

Lees meer