Stadscamping wordt Festipidorp tijdens Spoorpark Live

door | dinsdag 15 februari 2022 | Evenementen, Nieuws

In het weekend van zaterdag 18 en zondag 19 juni a.s. vindt de eerste editie van het zomerse muziekfestival Spoorpark Live plaats in het Spoorpark. Tijdens dit weekend zal Stadscamping Tilburg ingericht worden als een Festipidorp voor bezoekers van het festival. In samenwerking met Spoorpark LIVE kunnen bezoekers een combiticket voor het festival inclusief twee overnachtingen in een Festipi boeken.

Combitickets
Als je een combiticket aanschaft dan heb je met 2 personen het hele weekend toegang tot Spoorpark LIVE én kun je overnachten in een 2 persoons-Festipi. De Festipi is standaard voorzien van 2 luchtbedden – ook te boeken met beddengoed. De combitickets kosten € 349,00 (excl. servicekosten), voor een Festipi met beddengoed betaal je € 50,00 extra. De ticketverkoop start dinsdag 15 februari om 19.00 uur via spoorparklive.nl.

De grootste en populairste muziekacts van Nederland
Spoorpark Live is groots en bruisend, maar toch intiem. Omgeven door de natuur, midden in de stad. Met de grootste en populairste muziekacts van Nederland, maar ook met nieuw opkomend muzikaal talent. De eerste bevestigde namen zijn Kensington, Krezip, Danny Vera, DI-RECT, Suzan & Freek, Davina Michelle, Rolf Sanchez, Goldband, Quique, Splendid, Gallowstreet, Logan’s Close en Paul Sinha.

Camperplaatsen niet beschikbaar 
Tijdens Spoorpark Live zijn de camperplaatsen niet beschikbaar. Deze zijn dan in gebruik door de organisatie van het festival. Vanwege de capaciteit van ons terrein is het ook niet mogelijk met een camper, caravan of eigen tent bij ons te kamperen. De enige manier om tijdens Spoorpark Live te overnachten op Stadscamping Tilburg is in een Festipi met een combiticket of in één van onze vaste huuraccommodaties.

Meer nieuws:

O kom hier es kijken…

O kom hier es kijken…

Op 5 decembier vieren we de verjaardag van Sinterklaas. In menig huiskamer wordt pakjesavond gevierd. Soms uitbundig met veel cadeau's en zoetigheid, maar ook ingetogen met een gedicht of een surprise. Namens de vrijwilligers van Stadscamping Tilburg mogen we ook een...

Lees meer
Ben jij onze nieuwe campingbeheerder?

Ben jij onze nieuwe campingbeheerder?

Voor uitbreiding van ons team vrijwilligers zijn we doorlopend op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor beheerderstaken op onze knusse camping in het Spoorpark. Beheerders helpen gasten met het inchecken op de camping en zijn als gastvrouw-/heer het gezicht en...

Lees meer