Kalender voor 2023 gevuld

Het eind van het jaar is in zicht. Hoewel het kampeerterrein gesloten is zijn onze camperplaatsen nog gewoon open. We kijken terug op een goed jaar waarin we voor het eerst in het Spoorpark weer festivalcampings konden organiseren én een gezellig drukke reguliere camping.

2023
Ook het komende jaar belooft weer een mooi kampeerjaar te worden. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen op het komende seizoen en hebben ook de festivalcampings weer op de kalender staan! Traditioneel trappen we ons festivalseizoen af met de Roadburn camping in april (19 t/m 23 april) waarna we het kampeerseizoen in gaan. In augustus komen de Redheads weer naar Tilburg (25-27 augustus) en in september organiseren we de camping voor Festival Draaimolen (7-10 september) en voor bezoekers van Ayreon (13-17 september). Voor Roadburn, Draaimolen en Ayreon is de voorverkoop van campingtickets inmiddels gestart.

Tijdens deze festivalcampings zullen we naast ons eigen campingterrein ook gebruik maken van het grasveld in het Spoorpark. Dat zal bij de ene festivalcamping wat meer zijn dan voor de ander, parkbezoekers blijven altijd welkom in het Spoorpark. Het park is gelukkig groot genoeg.

Stadscamping kalender te koop
Wil je precies weten wanneer onze festivalcampings zijn en daarnaast genieten van mooie beelden gemaakt op onze camping?

De traditionele Stadscamping Kalender editie 2023 is nu verkrijgbaar in onze webshop!

donderdag 8 december 2022 | Evenementen, Nieuws

Bestel de Kalender hier nu voor maar €2,50!

Meer nieuws:

Campingsjef gezocht

Campingsjef gezocht

Stichting Stadscamping Tilburg zoekt een campingsjef/sociaal ondernemer Voor deze leukste baan van Tilburg zoeken we iemand met een ondernemende inslag, met hart voor kamperen en met een bijkans nog groter hart voor mensen. Iemand die houdt van de levendigheid van...

Lees meer
Stadscamping verkoopt biologisch Boerderijs in Spoorpark

Stadscamping verkoopt biologisch Boerderijs in Spoorpark

Vanaf dit seizoen kunnen gasten van Stadscamping Tilburg genieten van de ambachtelijke handijsjes van Boerderijs. De ijsjes van Boerderijs zijn gemaakt van echte melk, volle yoghurt en verse room met 100% biologische ingrediënten. De makers van de Boerderijsjes...

Lees meer