Kalender voor 2023 gevuld

door | donderdag 8 december 2022 | Evenementen, Nieuws

Het eind van het jaar is in zicht. Hoewel het kampeerterrein gesloten is zijn onze camperplaatsen nog gewoon open. We kijken terug op een goed jaar waarin we voor het eerst in het Spoorpark weer festivalcampings konden organiseren én een gezellig drukke reguliere camping.

2023
Ook het komende jaar belooft weer een mooi kampeerjaar te worden. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen op het komende seizoen en hebben ook de festivalcampings weer op de kalender staan! Traditioneel trappen we ons festivalseizoen af met de Roadburn camping in april (19 t/m 23 april) waarna we het kampeerseizoen in gaan. In augustus komen de Redheads weer naar Tilburg (25-27 augustus) en in september organiseren we de camping voor Festival Draaimolen (7-10 september) en voor bezoekers van Ayreon (13-17 september). Voor Roadburn, Draaimolen en Ayreon is de voorverkoop van campingtickets inmiddels gestart.

Tijdens deze festivalcampings zullen we naast ons eigen campingterrein ook gebruik maken van het grasveld in het Spoorpark. Dat zal bij de ene festivalcamping wat meer zijn dan voor de ander, parkbezoekers blijven altijd welkom in het Spoorpark. Het park is gelukkig groot genoeg.

Stadscamping kalender te koop
Wil je precies weten wanneer onze festivalcampings zijn en daarnaast genieten van mooie beelden gemaakt op onze camping?

De traditionele Stadscamping Kalender editie 2023 is nu verkrijgbaar in onze webshop!

Bestel de Kalender hier nu voor maar €2,50!

Meer nieuws:

O kom hier es kijken…

O kom hier es kijken…

Op 5 decembier vieren we de verjaardag van Sinterklaas. In menig huiskamer wordt pakjesavond gevierd. Soms uitbundig met veel cadeau's en zoetigheid, maar ook ingetogen met een gedicht of een surprise. Namens de vrijwilligers van Stadscamping Tilburg mogen we ook een...

Lees meer
Ben jij onze nieuwe campingbeheerder?

Ben jij onze nieuwe campingbeheerder?

Voor uitbreiding van ons team vrijwilligers zijn we doorlopend op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor beheerderstaken op onze knusse camping in het Spoorpark. Beheerders helpen gasten met het inchecken op de camping en zijn als gastvrouw-/heer het gezicht en...

Lees meer