Drie dagen camping voor gasten Draaimolen Festival

door | maandag 5 juni 2023 | Evenementen, Nieuws

Van donderdag 7 tot zondag 10 september organiseert Stadscamping Tilburg weer de festivalcamping voor Draaimolen Festival. Er worden ook dit jaar weer veel festivalbezoekers uit binnen- en buitenland verwacht.

Het festival vindt plaats op het MOB complex (Tilburg Noord). De kaartverkoop voor het festival én de camping is inmiddels in volle gang. Festivalbezoekers hebben de mogelijkheid te kamperen in eigen tent, camper of caravan of in één van de huuraccommodaties op de camping.

De ticketverkoop voor de camping verloopt voorspoedig. Inmiddels zijn alle tickets voor onze eigen huuraccommodaties uitverkocht, maar zijn er nog wel enkele tweepersoons tipi’s beschikbaar. Kom je met eigen camper of een caravan? Koop dan snel je camperticket want ook die gaan hard!

Nog maar enkele tipi’s beschikbaar!
In samenwerking met ‘Tent in je tuin’ bieden we tijdens Draaimolen Festival ingerichte tipi’s aan. De tipi’s zijn geschikt voor twee personen en zijn voorzien van een inflatable matras met kussen, dekbed en beddengoed. Ook zullen we zorgen voor verlichting in de tent. Op dit moment zijn er nog slechts enkele tipi’s beschikbaar dus wacht niet te lang met boeken als je geen zin hebt je eigen tent op te zetten!

Parkeren en fietsen huren
Kampeerders die met eigen auto komen kunnen hun auto kwijt in parkeergarage De Knegtel. Voor € 17,50 kopen zij een uitrijkaart waarmee ze na afloop van het festival de garage kunnen verlaten. Vanaf de camping gaan pendelbussen naar het festivalterrein maar er kunnen ook fietsen gehuurd worden. Camping- en parkeertickets zijn te koop via de website van het festival. Binnenkort volgt meer info over de huurfietsen.

Kijk voor meer info en (camping)tickets op de website draaimolen.nu.

 

Draaimolen Festival, 8 & 9 september 2023

Meer nieuws:

Ben jij onze nieuwe campingbeheerder?

Ben jij onze nieuwe campingbeheerder?

Voor uitbreiding van ons team vrijwilligers zijn we doorlopend op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor beheerderstaken op onze knusse camping in het Spoorpark. Beheerders helpen gasten met het inchecken op de camping en zijn als gastvrouw-/heer het gezicht en...

Lees meer
Win een weekend in ‘De Coupé’ en bezoek Spoorpark LIVE!

Win een weekend in ‘De Coupé’ en bezoek Spoorpark LIVE!

In het weekend van 24 & 25 juni kun je weer genieten van de lekkerste live muziek tijdens Spoorpark LIVE! Met: Krezip, DI-RECT, Son Mieux, Kraantje Pappie, Jungle by Night, Froukje, DeWolff & Dawn Brothers, Prins S. en de Geit, S10 en nog veel méér! Met nog...

Lees meer