Drie dagen camping voor gasten Draaimolen Festival

Van donderdag 7 tot zondag 10 september organiseert Stadscamping Tilburg weer de festivalcamping voor Draaimolen Festival. Er worden ook dit jaar weer veel festivalbezoekers uit binnen- en buitenland verwacht.

Het festival vindt plaats op het MOB complex (Tilburg Noord). De kaartverkoop voor het festival én de camping is inmiddels in volle gang. Festivalbezoekers hebben de mogelijkheid te kamperen in eigen tent, camper of caravan of in één van de huuraccommodaties op de camping.

De ticketverkoop voor de camping verloopt voorspoedig. Inmiddels zijn alle tickets voor onze eigen huuraccommodaties uitverkocht, maar zijn er nog wel enkele tweepersoons tipi’s beschikbaar. Kom je met eigen camper of een caravan? Koop dan snel je camperticket want ook die gaan hard!

Nog maar enkele tipi’s beschikbaar!
In samenwerking met ‘Tent in je tuin’ bieden we tijdens Draaimolen Festival ingerichte tipi’s aan. De tipi’s zijn geschikt voor twee personen en zijn voorzien van een inflatable matras met kussen, dekbed en beddengoed. Ook zullen we zorgen voor verlichting in de tent. Op dit moment zijn er nog slechts enkele tipi’s beschikbaar dus wacht niet te lang met boeken als je geen zin hebt je eigen tent op te zetten!

Parkeren en fietsen huren
Kampeerders die met eigen auto komen kunnen hun auto kwijt in parkeergarage De Knegtel. Voor € 17,50 kopen zij een uitrijkaart waarmee ze na afloop van het festival de garage kunnen verlaten. Vanaf de camping gaan pendelbussen naar het festivalterrein maar er kunnen ook fietsen gehuurd worden. Camping- en parkeertickets zijn te koop via de website van het festival. Binnenkort volgt meer info over de huurfietsen.

Kijk voor meer info en (camping)tickets op de website draaimolen.nu.

 

maandag 5 juni 2023 | Evenementen, Nieuws

Draaimolen Festival, 8 & 9 september 2023

Meer nieuws:

Energietoeslag vanaf 1 maart

Energietoeslag vanaf 1 maart

Met ingang van vandaag hanteren we een energietoeslag op onze boekingen. Sinds de opening van onze camping in het Spoorpark in de zomer van 2019 hebben wij de energiekosten nooit extra doorberekend aan onze gasten. We hebben de overnachtingstarieven altijd zo laag...

Lees meer
Stadscamping Tilburg zoekt penningmeester

Stadscamping Tilburg zoekt penningmeester

Stichting Stadscamping Tilburg is sinds de zomer van 2019 niet meer weg te denken uit het populaire Spoorpark. Als eerste gebruiker van het Van Gend & Loos terrein (waar het Spoorpark nu is) organiseren we sinds de zomer van 2014 festivalcampings in Tilburg. Het...

Lees meer
O kom hier es kijken…

O kom hier es kijken…

Op 5 decembier vieren we de verjaardag van Sinterklaas. In menig huiskamer wordt pakjesavond gevierd. Soms uitbundig met veel cadeau's en zoetigheid, maar ook ingetogen met een gedicht of een surprise. Namens de vrijwilligers van Stadscamping Tilburg mogen we ook een...

Lees meer