Select Page

Stadscamping Tilburg stelt haar camping beschikbaar voor het circussprookje Festival Circolo!

Circolo Festival Camping 2018
12 Oktober t/m 21 Oktober 2018 – Stadscamping Tilburg

Stadscamping Tilburg stelt haar camping beschikbaar voor het mooiste circussprookje van de lage landen! Voor de bezoekers en medewerkers van het Circolo festival zullen wij geopend zijn van 12 tot en met 21 oktober. Kom je tentje, camper of caravan bij ons neerzetten en ontmoet andere bezoekers en medewerkers van het Circolo Festival om met elkaar uit te wisselen wat je hebt beleeft en vooral samen te genieten.

Stadscamping Tilburg is een seizoenscamping gelegen op de het oude voetbalterrein van de Tilburgse voetbalclub NOAD waar wij het terrein hebben getransformeerd naar een creatieve en artistieke broedplaats van ontspanning.
De Stadscamping is tijdens Circolo geopend op reguliere tijden. Reserveringen worden rechtstreeks geplaatst bij de Stadscamping door contact op te nemen met de Stadscamping Tilburg via info@stadscampingtilburg.nl.

Je kunt gebruik maken van onze gratis wifi. We hebben een oplaadpunt voor mobiele telefoons, we hebben enkele kluisjes te huur om je jongleer attributen en andere kostbaarheden in op te bergen. Je kunt je auto of olifant gratis parkeren op ons parkeerterrein. Ons terrein heeft vaste douches en toiletten. Op een kwartiertje loopafstand, liggen verschillende supermarkten.