Draaimolen 2018 Camping Tickets zijn nu beschikbaar!

Vanaf vandaag is de verkoop van tickets voor de camping tijdens Draaimolen Festival gestart. In het weekend van 14 t/m 16 september,  is het mogelijk om je tentje of camper weer bij ons neer te zetten om tijdens zaterdag 15 september te genieten van dit waanzinnige festival!

De camping van Draaimolen Festival strijkt dit jaar neer op de Stadscamping Tilburg.
Stadscamping Tilburg, een organisatie die de afgelopen jaren verschillende evenementencampings in Tilburg heeft verzorgd, is ontzettend trots dat we samen met deze toonaangevende organisatie van de Tilburgse dance scene mogen samenwerken. In samenwerking met Draaimolen Festival openen we dit jaar voor het eerst de camping voor de bezoekers van Draaimolen.

De Stadscamping is tijdens Draaimolen vanaf vrijdag 14 september 14.00 uur geopend, zodat je zaterdag uitgerust naar het festival kan. Uitkateren kan tot zondag 16 september 14:00.
Er wordt gezorgd voor pendelbussen richting het festival en heb je zelf geen tent, dan kun je bij ons een Festipi huren. We hebben een oplaadpunt voor mobiele telefoons en we hebben enkele kluisjes te huur. Je kunt je auto gratis parkeren op het terrein. Ons terrein heeft vaste douches en toiletten. Op een kwartiertje loopafstand, liggen verschillende supermarkten.

Meer informatie over de Draaimolen Camping vind je hier.