Selecteer een pagina

Wil jij over vuur lopen en je angst omzetten in power?

[ Vanwege de verscherpte maatregelen rondom het Coronavirus is dit event geannuleerd. ]

In het eerste weekend van oktober ontvangen we een groep studenten op de camping voor een bijzonder evenement: Fire and Ice. Tijdens dit event leren studenten ‘in vuur en vlam’ te staan om hun doelen te bereiken en hoe je in elke situatie koel kunt blijven. De studenten gaan dus letterlijk over vuur lopen en baden in ijs. Als je over vuur loopt en een ijsbad neemt, leer je om angst om te zetten in power.

De basis voor topprestaties en een productief, vervuld leven is ons fysieke lichaam en psychologische fitheid. De deelnemers worden geholpen met wetenschappelijk onderbouwde benaderingen om stress te verminderen, een gezonde levensstijl te creëren en te helpen persoonlijke energie en kracht te benutten en te begrijpen.

Fire and Ice wordt georganiseerd door Powerment. Dit bureau organiseert workshops, trainingen, seminars, coaching en evenement gericht op persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, people management en gedrag.

De kosten voor deelname aan ‘Fire & Ice’ bedragen € 99,- voor studenten (normale prijs: € 249,-). Om het voor iedereen toegankelijk te maken is er de mogelijkheid de deelnamekosten in termijnen te voldoen.
Voor dit bedrag krijg je:

  • een Firewalk Experience
  • een Ice Bath Experience
  • een empowermenttraining van een internationale en gerenommeerde trainer
  • een overnachting op Stadscamping Tilburg (in je eigen tent)
  • lunch
  • avondeten
  • ontbijt
  • en meer…

Het evenement wordt volledig coronaproof georganiseerd. Daarbij worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd.

Aanmelden
Ben je student en wil je meedoen aan Fire and Ice? Meld je dan aan via dit formulier.
Kijk voor meer informatie over het event op Facebook.

Meer nieuws:

Penningmeester gezocht voor Stichting Stadscamping Tilburg

Penningmeester gezocht voor Stichting Stadscamping Tilburg

Stichting Stadscamping Tilburg is één van de kwartiermakers van het Spoorpark. Als eerste gebruiker van het Van Gend & Loos terrein organiseren we sinds de zomer van 2014 (festival)campings in Tilburg. In het prachtige nieuwe Spoorpark ligt sinds de zomer van 2019...

Lees meer