Selecteer een pagina

Stadscamping Tilburg zoekt nieuwe vrijwilligers!

Bij Stadscamping Tilburg zijn wij altijd op zoek naar goede mensen, maar nu hebben wij jullie echt nodig!
De zomer is bijna voorbij en wij willen én moeten nog even vlammen om dit jaar tot een succes te maken. Daarom zoeken wij voor het restant van het campingseizoen, de Draaimolen/Ayreon evenementencamping en het komende campingseizoen in 2020, nieuwe vrijwilligers.

De volgende vrijwilligersfuncties zijn wij actief naar op zoek:

Campingbeheerders

In voor- en naseizoen draaien we twee keer per dag enkele uren beheer. (’s Ochtends, 2-3 uurtjes en aan het einde van de dag, 3-4 uurtjes) Bijzondere weekenden zoals Pasen, Hemelvaart en Pinksteren of evenementen waarbij we de camping uitbreiden,  draaien we de hele dag beheer. Mochten we meer dan 100 gasten hebben, dan zal er ook ’s nachts iemand op de camping zijn.
Je kunt ervoor kiezen meerdere kortere diensten per week te hebben, maar het is ook mogelijk meerdere dagen achtereen beheer te draaien. Je bent het visitekaartje van de Stadscamping en verzorgt het contact met de kampeerders. Tijdens je dienst ben je zelfstandig verantwoordelijk voor de gang van zaken op de camping. Beheerders die meerdere dagen achtereen beheer draaien, in periodes waarin er sprake is van ‘hele dagen beheer’, kunnen eventueel ook gratis tijdens hun dienst op de camping overnachten.

[Meer informatie]

Medewerkers tijdens evenementencampings

Als je vooral geïnteresseerd bent in het draaien van diensten tijdens de evenementen campings dan zijn er ook diverse mogelijkheden

  • Je helpt bij receptie en ontvangst
  • Je staat bij de poort of regelt het parkeren
  • Je helpt bij de bar en op het terras
  • Je helpt mee het terrein in orde te houden ( opruimen , maar ook calamiteiten oplossen)
  • Je maakt het sanitair schoon

[Meer informatie]

Wat bieden wij:

  • Een levendige en enthousiaste groep vrijwilligers die samen iets willen realiseren in het Spoorpark van Tilburg.
  • Scholing van de beheerders ( trainingsdag)
  • Draai je diensten op evenementen campings dan kun je afhankelijk van het evenement (bij voldoende diensten) een ticket voor het evenement verdienen of een andere beloning (bij Buurtcamping bijvoorbeeld een gratis kampeerplek, of bij een festivalcamping een festivalticket)
  • Afhankelijk van het tijdstip waarop je bent ingezet bij de evenementen camping krijg je óf een lunch óf een warme maaltijd.
  • Als je regelmatig taken verricht voor de Stadscamping, wordt je uitgenodigd voor enkele gezellige bijeenkomsten zoals een BBQ of het jaarlijkse eindfeest.

Interesse? Neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinator Anneke Buursink via 06 19 40 65 81 of  anneke@stadscampingtilburg.nl 

Meer nieuws:

Wil jij over vuur lopen en je angst omzetten in power?

Wil jij over vuur lopen en je angst omzetten in power?

In het eerste weekend van oktober ontvangen we een groep studenten op de camping voor een bijzonder evenement: Fire and Ice. Tijdens dit event leren studenten 'in vuur en vlam' te staan om hun doelen te bereiken en hoe je in elke situatie koel kunt blijven. De...

Lees meer
Penningmeester gezocht voor Stichting Stadscamping Tilburg

Penningmeester gezocht voor Stichting Stadscamping Tilburg

Stichting Stadscamping Tilburg is één van de kwartiermakers van het Spoorpark. Als eerste gebruiker van het Van Gend & Loos terrein organiseren we sinds de zomer van 2014 (festival)campings in Tilburg. In het prachtige nieuwe Spoorpark ligt sinds de zomer van 2019...

Lees meer