Spiegelglasfonds doneert 1500 euro voor sanitair-wagon

Het Spiegelglasfonds doneert 1500 euro aan de Stadscamping Tilburg voor het realiseren van de sanitair-wagon op het Spoorpark.

De Stadscamping Tilburg is een crowdfunding gestart om ervoor te zorgen dat er een vaste sanitaire voorziening gebouwd kan worden op de nieuwe permanente standplaats van de Stadscamping in het Spoorpark. Hiervoor is nog 40.000 euro nodig

De vereniging Spiegelglasfonds heeft als doel het geldelijk ondersteunen van publiekgerichte activiteiten die geïnitieerd, ontwikkeld en georganiseerd worden door instellingen, verenigingen, stichtingen of organisaties binnen de gemeente Tilburg.

Mensen die de Stadscamping Tilburg willen steunen kunnen obligaties kopen van 250 euro per stuk. Zij krijgen een uitnodiging voor het officiële openingsfeest op 19 april en mogen als eerste overnachten op de nieuwe camping.

Op dinsdag 26 februari om 19.30 uur organiseert Stadscamping Tilburg een voorlichtingsavond in het Spoorpark aan de St. Ceciliastraat 1.

Vanaf 19 april 2019 opent de Stadscamping op het Spoorpark een minicamping die het hele jaar door geopend is. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om deze camping uit te breiden naar een
evenementencamping met een capaciteit van maximaal 750 gasten.

Meer informatie over de crowdfundingsactie is hier te vinden.

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Meld je aan en ontvang 1x per kwartaal een nieuwsbrief in je mailbox met 't laatste nieuws van Stadscamping Tilburg!

Bedankt voor je aanmelding!