Selecteer een pagina

Slaapwagons binnenkort te huur

Binnenkort kun je overnachten in één van de twee nieuw gerealiseerde houten slaapwagons op Stadscamping Tilburg. Slaapwagon ‘De Salon’ biedt ruimte voor twee personen en ‘De Dwarsligger’ heeft plek voor twee tot vier personen. De houten wagons staan op de rails waar ook al onze sanitairwagon is gebouwd, nabij ingang Oost van de camping.

Ontbijt in samenwerking met T-huis
De slaapwagons zijn voor luxe kampeerders die graag op een camping overnachten, maar wel het gemak willen van een goed opgemaakt bed en voorzieningen als een koelkast, koffiezetter en elektriciteit. In samenwerking met onze Spoorpark buren van restaurant het T-huis kunnen gasten, indien gewenst, een verzorgd ontbijt krijgen in de wagon of in het ochtendzonnetje op de picknicktafel bij de wagon.

De twee wagons met vooraan ‘De Dwarsligger’ en daarachter ‘De Salon’ (foto: Rob Vennix)

Gebouwd door vrijwilligers
De twee houten wagons zijn volledig gebouwd door onze vrijwilligers. Nadat de twee bouwpakketten in maart werden geleverd is er door een aantal vrijwilligers enkele dagen per week gewerkt aan de realisatie van de nieuwe gastenverblijven. Dat was door de coronamaatregelen niet altijd makkelijk, maar door de werkzaamheden goed te verdelen kon er toch doorgegaan worden met de klus. Nadat de wagons in elkaar zijn gezet zijn ze in de beits gezet, geïsoleerd, en afgetimmerd. De verlichting en stopcontacten worden aangebracht waarna de wagons low budget, maar sfeervol, worden ingericht.

Voor een overnachting in één van de twee wagons vragen we € 80,00 voor 2 twee personen. Voor een derde en vierde gast komt er € 20,00 p.p.p.n. bij (bij verblijf in ‘De Dwarsligger’).

De wagons kunnen vanaf nu geboekt worden voor verblijf vanaf vrijdag 17 juli a.s. via onze website. Ook kunnen kampeerders daar een tipi reserveren, deze zijn vanaf komend weekend beschikbaar.

Zodra de wagons ingericht zijn zullen we meer foto’s online zetten.

Meer nieuws:

Op vakantie in eigen stad met de meedoenregeling

Op vakantie in eigen stad met de meedoenregeling

Met de Meedoenregeling kun je leuke dingen doen en nieuwe mensen leren kennen. Bewegen, sporten, muziek, cultuur, cursussen, lidmaatschap en activiteiten KBO, uitstapjes, tuinieren... maar nu ook kamperen! Lekker met je gezin een paar dagen op vakantie in eigen stad...

Lees meer
Stadscamping Tilburg zoekt campingbeheerders

Stadscamping Tilburg zoekt campingbeheerders

Stadscamping Tilburg blijft graag optimistisch ook in deze moeilijke tijden. De coronamaatregelen worden vanaf 15 juni verder versoepeld. Dan mogen we onze fraaie sanitairgebouw weer in gebruik nemen en kunnen we alle kampeerders weer ontvangen. Voor uitbreiding van...

Lees meer
Tipi’s op Stadscamping in Spoorpark

Tipi’s op Stadscamping in Spoorpark

In samenwerking met onze vrienden van Festipi gaan wij vanaf 1 juli a.s. ingerichte tipi's te huur aanbieden op onze camping in het Spoorpark. Er worden vier grote tipi's geplaatst voor 4 en 6 personen en vier kleinere tipi's voor 2 tot 3 personen. De tipi's worden...

Lees meer