Selecteer een pagina

Yannick

Title Address Description Directions
Stadscamping Tilburg
Hart van Brabantlaan 117, 5038 LB Tilburg, Nederland

Boek hier je plek op de camping!

Directions
Café Weemoed
Heuvel 12, 5038 CN Tilburg, Nederland

“Het gezelligste bruine café van Tilburg! Met leuke gasten en lekkere nootjes.. Vooral ná sluitingstijd.” Naar de website.

Afbeelding door: Walter Kerkhofs

Directions
Aim Aroy
NS-Plein 10, 5014 DA Tilburg, Nederland

“De snelle, lekkere en goedkope Thai. Neem vooral een van de exotische frisdranken!” Naar de website.

Directions
Pizzeria De Haven
Piusstraat 26, 5038 WS Tilburg, Nederland

“De snackbar met dé beste vegetarische friet kapsalon! Voor de beste ervaring, ga er vooral rustig samen zitten en laat jezelf gaan.” Naar de website.

Directions
Hall of Fame
NS-Plein 5, 5014 DA Tilburg, Nederland

“Er zijn altijd wel interessante, verrassende en vernieuwende bandjes te zien en genoeg feestjes wanneer je een dansje wil wagen.” Naar de website.

Foto: Jorien Klerks

Directions
Poppodium 013
Veemarktstraat 44, 5038 CV Tilburg, Nederland

“Het Singlefeestje is een leuk dansfeestje voor jong en oud. Je mag singletjes uit bakken kiezen die jij wil horen. Wees er wel vroeg bij om je kansen te vergroten!” Naar de website.

Directions
Oude Warande
Oude Warande 3, 5036 NE Tilburg, Nederland

“Een interessant historisch park om doorheen te struinen of te fietsen. Vooral interessant om te bedenken dat het een bos was waar de nobiliteit vroeger te paard op het wild joeg.” Meer informatie.

Foto door: John Geerts

Directions
PortAgora
Koningsplein 218-223, 5038 WJ Tilburg, Nederland

“Een kringloopwarenhuis verbonden aan maatschappelijke projecten. Je vindt er altijd wel een aparte snuisterij of een leuk kledingstuk.” Naar de website.

Directions
Stoom013
Burgemeester Brokxlaan 6, 5014 DC Tilburg, Nederland

“Een koffiezaakje in een oude goederenwagon. De goede koffie en leuke gesprekken mag je ook echt niet missen!” Naar de website.

Foto door: Roos Pierson

Directions
Draaibrug Piushaven
Hoevenseweg 5017, 5017 AE Tilburg, Nederland

“Het mooiste uitzicht in Tilburg vind je in de Piushaven! Het verbaast me nog steeds dat dit idyllische uitzicht daadwerkelijk in Tilburg te vinden is.” Voor meer informatie.

Directions

Helpt bij: bar, receptie en beheer

Aantal lentes jong: 27

Woont in Tilburg: 9 jaar

Favoriete festival: Roadburn

“Mijn ervaring van Tilburg begon als student, toch vond ik de echte studentenplekken maar niets. Ik vond mijn plekje in Tilburg na het organiseren van Stukafest Tilburg in 2014. Ik ben bij de Hall of Fame als vrijwilliger terecht gekomen, daar geniet ik van de experimentele bandjes en van de alternatieve feestjes.”

“Zelf draai ik graag plaatjes thuis en op feestjes, daarom ben ik veel bij La Poubelle, Sounds en Snuffelkasten te vinden. Goede gesprekken zoek ik in het koffiewagonnetje Stoom013. Festival Mundial heeft me destijds overgehaald om vrijwilligersdiensten op de camping te doen. Nu ben ik afgestudeerd met deze mooie opdracht vanuit de stadscamping, het spoor is gelegd.”