Selecteer een pagina

Tim

Title Address Description Directions
Stadscamping Tilburg
Hart van Brabantlaan 117, 5038 LB Tilburg, Nederland

Boek hier je plek op de camping!

Directions
Café Weemoed
Heuvel 12, 5038 CN Tilburg, Nederland

“Café Weemoed, de kroeg wat bier smaakt zoals de kleur van de muren, waar het personeel gelijk is aan de gasten, waar de verhalen van de stad op de muur van de wc samenkomen.” Naar de website.

Afbeelding door: Walter Kerkhofs

Directions
Markten Besterdplein
Tilburg, Besterdplein, 5041 AL Tilburg, Nederland

“Snack verstandig eet een komkommer! De lekkerste snacks koop je op de verschillende weekmarkten. Woensdag Besterdplein, van alles wat. Loempia’s van Chin Ping Long zijn fantastisch.” Naar de website.

Directions
De Beesies
Atelierstraat, 5041 AA Tilburg, Nederland

“De Beesies in de spoorzone (ga ze maar zoeken). Ook het werk op de zijkant van het pand aan de Atelierstraat. Quirky, uitgerekt, buiten proporties, rauw… maar zo ontzettend karakteristiek. Vrij voor eigen interpretatie maar HET huisdier van de Spoorzone.”

Directions
Leijpark
Spreeuwstraat, 5022 Tilburg, Nederland

“Leijpark, het “hyde park” van Tilburg. Een plek met zon en voldoende schaduw, sociale controle en toch ook vol met verstopplekjes. De thuisbasis van mijn eerste Festival Mundial, een plek met grote velden voor frisbee en andere “sport”. Een plek om ’s nachts in de bomen te klimmen met een krat bier.” Naar de website.

Directions
Antenne
Noordstraat 82, 5038 EK Tilburg, Nederland

“Antenne, recordstore met jungle ‘vibe’. Verdwalen tussen de platen, vette vintage en de eigenaar is een lopende encyclopedie van rariteiten.” Naar de website.

Directions
Stoom013
Burgemeester Brokxlaan 6, 5014 DC Tilburg, Nederland

“Koffie drinken bij een kleinste en fijnste wagonnetje van Tilburg. Stoom013. Een bijzondere koffie ervaring, zacht en zoet gebak, hippe biertjes en… basilicumlimonade (niet drinken na koffie!!!).” Naar de website.

Directions
Panoramatoren Spoorpark
Alleenhouderstraat 37, 5041 LC Tilburg, Nederland

“De nieuwe panoramatoren in het Spoorpark bied een uniek uitzicht over de oude industriegebieden van het voormalig NS terrein. En voor de dappere dodo’s: Abseilen is een mogelijkheid.” Naar de website.

Directions

Helpt bij: Productie van grote evenementen, sjouwen, bouwen, adviseren, creëren

Favoriete bezigheid: Mooie dingen maken

Favoriete festival: Incubate

“Toen ik klein was, was Tilburg altijd de plek waar het gevaarlijk was. De Anus, Ghetto, Vlek op de kaart van Nederland. In Den Bosch was het veilig.”

“Ken je de uitspraak: “looks can be deceiving”? Dit is Tilburg op het lijf geschreven. Tilburg kent geen pretenties, alles is er… Je moet alleen zoeken, vinden. Niet zoals veel steden die nog teren op vergane glorie, of op de centen van de gouden eeuw. Tilburg is… en dat is verdomd goed :)”