Selecteer een pagina

Rob

Title Address Description Directions
Stadscamping Tilburg
Hart van Brabantlaan 117, 5038 LB Tilburg, Nederland

Boek hier je plek op de camping!

Directions
Café Weemoed
Heuvel 12, 5038 CN Tilburg, Nederland

“Hou je van een bruin café, dan ga je naar Weemoed; zeer betaalbaar en soms met live muziek en open tot in de vroege ochtend. Ik kom er meestal wel bekenden tegen waarmee ik een leuke avond beleef.” Naar de website.

Afbeelding door: Walter Kerkhofs

Directions
De Visserij
Havendijk 36, 5017 AM Tilburg, Nederland

“Hou je van vis, dan zeg je in één adem De Visserij. Gezien ik geen vleeseter ben, kom ik daar goed aan m’n trekken. Het is een plek die passie voor vis uitstraalt, vergezeld door het lekkere bier.” Naar de website.

Directions
Het Ketelhuis
Aabe-straat 45, 5021 AV Tilburg, Nederland

“Als je klaar bent met winkelen in de AaBe fabriek kun je nog lekker een pannenkoek gaan eten bij het Ketelhuis. Het menu is ontzettend gevarieerd. Het is een fijne plek voor ouders die kunnen relaxen terwijl hun kinderen hun energie kunnen botvieren in het speeltuintje.” Naar de website.

Directions
Museum De Pont
Wilhelminapark 1, 5041 EA Tilburg, Nederland

“Onze stad heeft een aantal bijzondere kunstwerken over de hele stad verspreid, maar zeker in het museum De Pont, met moderne kunst van wereldklasse in een oude fabriekshal. Er is een veelvoud van gelijktijdige exposities met diverse thema’s, genoeg voor mij om me te laven aan de kunst.” Naar de website.

Directions
Moerenburg
Oisterwijksebaan 7, 5018 TG Tilburg, Nederland

“Volop aanwezig, zoals in het zuiden De Gorp en Rovert in het westen de oude Warande en in het noorden de Loonse en Drunense Duinen, maar mijn voorkeur gaat toch vooral naar het oosten met net buiten de stad het prachtige wandelgebied Moerenburg. Het is vooral de rust die ik daar tijdens het wandelen ervaar wat me aanspreekt.” Naar de website.

Directions
AaBe Fabriek
Aabe-straat 27, 5021 AT Tilburg, Nederland

“Wacht nou effe, bij winkelen denken de meeste mensen al snel aan de binnenstad, maar bij de AaBe fabriek kun je terecht voor allerhande zaken zoals levensmiddelen, speelgoed, audio en video of witgoed maar ook voor meubels en inrichting of klussen in je huis. En het mooiste van alles, het parkeren is er gratis.” Naar de website.

Directions
Safaripark Beekse Bergen
Beekse Bergen 1, 5081 NJ Hilvarenbeek, Nederland

“Vlak bij de deur lekker een dagje beestjes kijken in Safaripark de Beekse Bergen. Je kunt met de safaribus door het park. Ook is er een meer die je met een boot over kan steken om nog meer te zien. Je kan ze van heel dichtbij zien, maar toch hebben de dieren alle ruimte en vrijheid om dier te zijn. Voor mij is het een geweldig dagje uit, samen met familie of vrienden.” Naar de website.

Directions
Piushaven
5017 AN Tilburg, Nederland

“De Piushaven, met volop mogelijkheid om te genieten vanaf één van de terrasjes. Je kunt natuurlijk ook het water op en een bootje huren of een rondvaart met gids met Tilburg te Water maken. Er worden interessante weetjes verteld over de geschiedenis van de Piushaven. Een aparte vaartocht is de Pizzatocht, waarbij tijdens de tocht pizza’s worden gebakken en gegeten.” Naar de website.

Directions
TextielMuseum
Goirkestraat 96, 5046 GN Tilburg, Nederland

“Geïnteresseerd in de historie en techniek van onze textielstad, ga dan eens op je gemak in het TextielMuseum kijken en luisteren naar hoe het vroeger in zijn werk ging. Wat ik er mooi aan vind, is dat er nog veel oorspronkelijk machines staan die je nog werkend kan zien. Ook kan je zien hoe het er tegenwoordig aan toe gaat.” Naar de website.

Directions

Helpt bij: Opbouw van evenementen campings en beheer

Aantal lentes jong: 53

Favoriete festival: Roadburn

“Hoi, sommige vinden dat ik op Paulus de Boskabouter lijk, maar ik ben toch echt Rob en ben een geboren en getogen Tilburger, in de volksmond ook wel Kruikenzeiker genoemd. “

“Behalve dat ik inwoner van Tilburg ben, heb ik ook circa dertien jaar vlak bij Amsterdam gewoond, maar geef mij toch maar Tilburg en ik ben best trots op onze stad want die heeft gewoonweg ontzettend veel te bieden. De rauwheid van de stad, maar zeker ook het sociale karakter spreekt mij zeer aan.”