Selecteer een pagina

Manon

Title Address Description Directions
Stadscamping Tilburg
Hart van Brabantlaan 117, 5038 LB Tilburg, Nederland

Boek hier je plek op de camping!

Directions
Koffiebar Locals
Heuvelstraat 128, 5038 AH Tilburg, Nederland

“Echt lekkere koffie hebben ze bij Locals. Ze branden de koffie ter plekke en de superlekkere taartjes maken ze zelf.” Naar de website.

Directions
Anvers
Oude Markt 8, 5038 TJ Tilburg, Nederland

“Anvers op de Oude Markt. Gezellig, lekker en laag drempelig. Ook leuk is, na het eten afsluiten in De Living, een huiskamerachtig café ‘in’ Anvers.” Naar de website.

Directions
De Frietboetiek
Heuvelstraat 3, 5038 AA Tilburg, Nederland

“De lekkerste friet van Tilburg vind je bij de Frietboetiek in de Heuvelstraat. Klein onooglijk tentje en helaas alleen open tijdens winkeltijden maar de friet is niet te vergelijken lekker!” Naar de facebookpagina. 

Directions
Loonse en Drunense Duinen
Unnamed Road, 5151 Drunen, Nederland

“Als ik met de hond ga wandelen doe ik dat het liefst in de Loonse en Drunense Duinen. Niet echt in Tilburg maar de uitgestrektheid van de zandvlaktes en de bossen geeft echt rust.” Naar de website.

Directions
Dwaalgebied
Noordstraat 121, 5038 EH Tilburg, Nederland

“Ik hou van winkeltjes als Decennia, the mind bar, de KaasZaak, Casa Blanco enz. Kleine winkeltjes in het dwaalgebied van Tilburg. De sfeer in de Tilburgse achterafstraatjes is zo bijzonder. Aanrader is ook zeker de Dwalerij die door de ondernemers in deze straatjes wordt georganiseerd.” Naar de website.

Foto door: Jac Schalk

Directions
Burgemeester Jansen
Piushaven 22, 5017 AN Tilburg, Nederland

“Mijn favoriete café is Burgemeester Jansen aan de Piushaven. Binnen is het gezellig maar in de zomer buiten heb je echt een vakantiegevoel. In het zonnetje aan het water, wat bootjes langs de kant, wijntje erbij.. Heerlijk!” Naar de website.

Directions
Piushaven
Den Ophef, Piushaven, 5021 AH Tilburg, Nederland

“In de Piushaven heb je heel veel plekjes die ontzettend mooi zijn, soms bijna niet voor te stellen dat je midden in onze stad zit. Ik hou van het water en de natuur.” Naar de de website. 

Foto door: Freddie de Roeck

Directions

Helpt bij: Beheer van de camping

Woont in Tilburg: 48 jaar

Bij de stadscamping vanaf: maart 2018

Favoriete bezigheid: Als ik de rust er voor heb is het lezen

“Hé, ik ben Manon. Ik ben geboren in Asten maar woon al zo’n beetje heel mijn leven in Tilburg en, ook al heeft Tilburg minder mooie kanten, ik zou nergens anders willen wonen. Zeker de laatste jaren begint Tilburg steeds meer een stad te worden om echt trots op te zijn. De ontwikkelingen in de Spoorzone en de Piushaven dragen daar echt ontzettend aan bij. Gezellige, maar ook mooie, cafeetjes en restaurantjes zorgen er voor dat er voor iedereen iets te vinden is.”

“Ga je voor industrieel dan zijn RAW en EVE in de spoorzone echt aanraders. En knus en gezellig is het bij Burgemeester Jansen en Villa Pastorie (Piushaven), Zomerlust (Moerenburg) en Anvers (Oude Markt). Maar er zijn nog zo veel meer leuke dingen te zien en te ontdekken!”