Selecteer een pagina

Kirsten

Title Address Description Directions
Stadscamping Tilburg
Hart van Brabantlaan 117, 5038 LB Tilburg, Nederland

Boek hier je plek op de camping!

Directions
Stadscafé
Burgemeester Brokxlaan 1000, 5041 AA Tilburg, Nederland

“Voor leuk koffie momentje de LocHal Het is zo’n supermooi pand geworden, het is een atypische bibliotheek geworden wat bruist van bedrijvigheid.” Naar de website.

Directions
EVE
Burgemeester Brokxlaan 1046, 5041 SG Tilburg

“EVE is zo’n waanzinnig mooi pand, en het eten is er lekker. Ik hou niet van friet, maar daar hebben ze absoluut de beste frietjes van Tilburg!” Naar de website.

Directions
Intermezzo
Heuvelring 226, 5038 CL Tilburg, Nederland

“IJsjes bij Intermezzo. Werkelijk een begrip in Tilburg. Als ik op mijn werk roep dat ik zin in ijs heb, roept iedereen ‘Daar moet je naar toe!’” Naar de website.

Directions
Bels Lijntje
Spoorlaan 35, 5038 CB Tilburg, Nederland

“Het Bels lijntje, vroeger ooit een spoorlijn tussen Tilburg en Turnhout, nu een mooi fietspad waar ik buiten het hoogseizoen kom om te fietsen of te skeeleren.” Naar de website.

Directions
Decathlon
Pieter Vreedeplein 165, 5038 BW Tilburg, Nederland

“Het centrum natuurlijk. Mijn favoriete plekje is de Decathlon. Ik hou niet van winkelen, maar als ik iets nodig heb voor mijn hobbies, is dat de perfecte winkel. Ze hebben daar alles en het is niet duur.” Naar de website.

Directions
013
Veemarktstraat 44, 5038 CV Tilburg, Nederland

“013 voor de beste concerten. Ik heb daar al heel vaak mijn favoriete band gezien, Apocalyptica. Naar Flogging Molly ga ik altijd met dezelfde groep vrienden. Ook al sta je helemaal achteraan, heb je toch goed zicht vanwege de trap en het balkon.” Naar de website.

Directions
Doloris
Spoorlaan 21, 5038 CB Tilburg, Nederland

“Ik verwacht onze nieuwe Rooftopbar Doloris straks als hij open is. Ik ben super nieuwsgierig naar de ‘art maze’ die ze gaan openen en natuurlijk de ‘rooftopbar’ met een 360º uitzicht oover Tilburg.” Naar de website.

Directions
Urban Run Stappegoor
Bernard Leenestraat 48, 5026 CA Tilburg, Nederland

“De Urban Run Stappegoor wil ik nog altijd lopen. Het parcours gaat dwars door het Willem II stadion, door een bioscoop en de ijsbaan. Fijn om niet dom over een lang stuk asfalt te lopen, maar om hindernissen en obstakels te trotseren. Het off-road-gevoel, heerlijk!” Naar de website.

Directions

Helpt bij: Klussen en beheer

Woont in Tilburg: Sinds december 2017

Favoriete bezigheid: Morrijden

Favoriete festival: Pinkpop

“Ik ben anderhalf jaar geleden in Tilburg komen wonen omdat ik hier ook werk en de stad me leuker leek om te wonen dan het dorp, Kaatsheuvel, waar ik vandaan kom. Ik ben zo blij dat ik van de toeristenfiles af ben.”

“Eigenlijk klinkt het vreemd, maar het is echt wel heel fijn dat ik in deze stad rustiger woon dan in dat dorp. Het is zo grappig dat ik vanaf de bank uitzicht heb op grazende koeien. En er is altijd wel ergens een leuk evenementje, braderie of andere bezigheid te beleven! Via de facebookgroep Indebuurt Tilburg haal ik mijn inspiratie wanneer ik even niets te doen heb. Voor mij de perfecte manier om Tilburg te leren kennen.”