Selecteer een pagina

Erik

Title Address Description Directions
Stadscamping Tilburg
Hart van Brabantlaan 117, 5038 LB Tilburg, Nederland

Boek hier je plek op de camping!

Directions
T-Huis
Hazelaarstraat 14, 5038 LR Tilburg, Nederland

“Op moment van schrijven bestaat het nog niet, maar ik verwacht dat deze toekomstige buur van de Stadscamping de hipste plek van Tilburg gaat worden!” Voor meer informatie.

Directions
RAW
Burgemeester Brokxlaan 30, 5041 AA Tilburg, Nederland

“Gevestigd in een oud gedeelte van de NS werkplaats is dit gezellig vintage ingerichte restaurant een toffe laagdrempelige plek met goed eten voor niet eens zo duur!” Naar de website.

Foto door: Arie van Swam

Directions
Eetsalon De Rotonde
Jan Heijnsstraat 3, 5041 GB Tilburg, Nederland

“Cafetaria met een groot assortiment aan vegetarische snacks en de lekkerste Belgische frieten.” Naar de website.

Directions
Lustwarande
Oude Warande 3, 5036 NE Tilburg, Nederland

“Regelmatig terugkerende tijdelijke exposities van vreemde, indrukwekkende, of prikkelende kunstwerken in een spannende groene omgeving. Dit voormalig landgoed is na jarenlang overwoekerd te zijn nu gedeeltelijk teruggebracht tot een statig bos met het oude Franse lanensysteem intact. Laat je verrassen door de grote en kleine installaties tussen de bomen.” Naar de website.

Foto door: Gert-Jan van Rooij

Directions
Theater De Boemel
Burgemeester Brokxlaan 8-76, 5041 AA Tilburg, Nederland

“Eigenlijk hou ik helemaal niet van dansen.. Maar als ik het zou willen dan liever in de gezellige sfeer van de Boemel, waar ik in ieder geval niet de oudste aanwezige zal zijn. Gedragen door de mensen die bij de vooruitstrevende subculturen hoorden in jaren 70, 80, 90. Muzikaal divers maar vooral gericht op rock, wereldmuziek, folk, poëzie etc.” Naar de website.

Directions
Landgoed Huis ter Heide
Middelstraat 1, 5176 NH De Moer, Nederland

“Ten noordwesten van Tilburg gelegen natuurgebied, in de buurt van vuilstort De Spinder, zwemplas Blauwe Meer en de Ring Tilburg ligt stiekem een mega groot natuurgebied dat veel Tilburgers nog niet kennen. Heide, vennen, bossen en moerassen wisselen elkaar af. Vanaf een uitzichtpunt zie je de schotse Hooglanders grazen en talloze vogels neerstrijken op het heldere water. Dit terwijl je aan de overkant de skyline van Tilburg ziet opdoemen.” Meer informatie.

Directions
Het Zingende Nijlpaard
Willem II Straat 88, 5038 BJ Tilburg, Nederland

“Nog echt een ouderwetse ambachtelijke speelgoedwinkel bomvol met mooie houten materialen, kleine frutsels, ouderwetse bordspellen, vliegers, circusartikelen en nog veel meer. Veel van wat in de winkel staat wordt zelfs nog ter plekke gemaakt!” Naar de website.

Directions
Spoorpark
Sint Ceciliastraat 1, 5038 HA Tilburg, Nederland

“Op dit moment nog in aanleg maar mijn voorspelling is dat dit het meest gezellige stadspark van Tilburg wordt. Afgelopen jaren was dit grote braakliggende terrein al de thuisbasis van de Stadscamping. Vanwege de langgerekte vorm in oost-west richting kun je hier, midden in het centrum, ‘s zomers toch de zon aan de horizon zien wegzakken. Vanaf de toekomstige uitkijktoren zal het uitzicht adembenemend zijn!” Naar de website.

Directions

Helpt bij: aanleg terrein

Aantal lentes jong: 44

Woont in Tilburg: altijd, en zijn voorouders ook

Betrokken bij Stadscamping: vanaf het begin

“Na jarenlang als jongerenwerker in de straten van Tilburg te hebben rondgelopen, en een roerige periode bij cultureel centrum Hall of Fame te hebben gewerkt, ben ik nu helemaal tot rust gekomen als bouwer van houten meubels. Tijd om eens wat meer te genieten van de stad waarin ik woon!”