Selecteer een pagina

Beatrice

Title Address Description Directions
Stadscamping Tilburg
Hart van Brabantlaan 117, 5038 LB Tilburg, Nederland

Boek hier je plek op de camping!

Directions
Stadscafé Spaarbank
Noordstraat 125, 5038 EH Tilburg, Nederland

“Stadscafé Spaarbank, een heerlijk café/restaurant op een druk befietst kruispunt van de stad. Je kunt er heerlijk eten en drinken. De oude treinbanken zijn uniek en achterom is er nog een heel terras om lekker te chillen.” Naar de website.

Directions
Jasmine Thai Tilburg
Molenstraat 136, 5014 NG Tilburg, Nederland

“Een knus restaurantje buiten het centrum waar je je direct in Thailand waant. Het restaurant is klein en je moet zeker reserveren om er een plekje te krijgen. Als ik een goede oude vriendin ontmoet en we willen samen eten en bijkletsen ga ik hier heel graag naar toe. Lieve bediening en heerlijke gerechten! ” Naar de website.

Directions
Cafetaria 'T Wolfke
Lange Nieuwstraat 74, 5041 DG Tilburg, Nederland

“Een oud begrip in Tilburg. Heerlijke smaakvolle friet. Het is er altijd druk en veel mensen worden door de uitbater bij naam genoemd gewoonweg omdat ze vaste klant zijn en er al jaren komen. Ik rij voor deze friettent echt om. Als ik niet bij ‘t Wolfke terecht kan dan maar geen friet, Ze hebben ook meerdere zelfgemaakte sauzen. Met de Tilburgse kermis staat er een lange rij buiten.” Naar de website.

Directions
TextielMuseum
Noordstraat 125, 5038 EH Tilburg, Nederland

“Het TextielMuseum. Een van mijn favorieten hier in Tilburg. Prachtige oude textielfabriek die omgebouwd is naar ons huidige textielmuseum. Hier kun je tot in de finesse de geschiedenis van de textielindustrie proeven, meemaken en ervaren.” Naar de website.

Directions
Spoorzone
Noordstraat 125, 5038 EH Tilburg, Nederland

“Helaas ga ik niet meer veel dansen. Gelukkig heb ik dat veel gedaan tot ik erbij neer viel. Ik vind het nu heerlijk om lekker af en toe te toeven overdag in de hippe nieuwe cafeetjes of restaurants in de Spoorzone. Als Yannick op de Stadscamping bij het kampvuur een heerlijk plaatje opzet wil ik nog wel eens even losgaan.” Naar de website.

Directions
Oude Warande
Oude Warande, 5036 NE Tilburg, Nederland

“De oude Warande vind ik een prachtig bos! Het is een sterrenbos en is voor mij snel bereikbaar als ik snak naar goede boslucht. Soms kom je ook kunstbeelden tegen in het bos en je kunt heerlijk even ontspannen en iets drinken bij Grotto. De kleine uitspanning is ook op zich een kunstwerk en staat op het middelpunt waar alle paden van het bos bij elkaar komen (sterrenbos). Om weg te dromen…!” Naar de website.

Directions
Kringloop Tilburg
Ceramstraat 12, 5013 BB Tilburg, Nederland

“Net achter de ringbaan oost vind je een grote kringloopwinkel. Ik kom er graag om rond te snuffelen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vind er wat je nodig hebt. Ook verkopen ze er kleding. Rijen en rekken vol. Ik ga meestal op zoek naar dure Merkkleding en vind er soms de duurste mooie merken en vaak nog zo goed als nieuw.” Naar de website.

Directions
Abdij Koningshoeven
Eindhovenseweg 3, 5056 RP Berkel-Enschot, Nederland

“De ultieme ontspanning vind ik bij het Trappistenklooster. Het is net even buiten Tilburg in een mooi natuurgebied. Een prachtig mooie uitspanning voor de ultieme ontspanning. Ik vind het er heerlijk zitten met een door de broeders gebrouwen trappist en een stevige boterham van zuurdesem met kaas.” Naar de website.

Directions
Heulekom
Hoog Heukelom 5, 5059 AD Heukelom, Nederland

“Ooit was er een restaurant op boven op Westpoint. Daar had je een prachtig uitzicht over Tilburg. Verder vind ik Heukelom altijd erg mooi met de oude boerderijen en de wijde blik over de weilanden.” Naar de website.

Directions
Hasseltse Kapel
Hasseltplein 7, 5042 AB Tilburg, Nederland

“Er zijn veel mooie wandelingen of fietstochten te maken vanuit de stad in alle richtingen. Hasselt met de Hasseltse Kapel, het ieniemienie klein kerkje is een heel oud mooi stukje Tilburg waar je een kaarsje kunt aansteken in het kerkje en even tot rust komt.” Naar de website.

Directions

 

Helpt bij: Decor, beheer en daar waar nodig is

Woont in Tilburg: 35 jaar

Favoriete bezigheid: Ontspannen yoga

Favoriete festival: Roskilde

“Ik ben op m’n negentiende naar Tilburg gegaan om te studeren. Ik heb hier kunstacademie variant lerarenopleiding gedaan. Ik had een prachtige tijd op kamers en ontdekte toen de ‘grote’ onbekende stad Tilburg. Ik heb Tilburg zien groeien en ontwikkelen naar de prachtige huidige stad waar ik altijd van droomde. Er zijn prachtige ontwikkelingen.”

“Tussen mijn vijfentwintigste en tweeëndertigste wilde ik graag in Amsterdam wonen en vooral weg uit Tilburg. Nu ben ik blij dat ik dat niet heb gedaan en zie ik hier de mooie ontwikkelingen en ben je binnen een sprong buiten de stad in de mooie natuur rond Tilburg. Sinds drie jaar doe ik op de Stadscamping ondersteunende activiteiten en heb ik daar mee deco vormgegeven.”