Selecteer een pagina

Anneke

Title Address Description Directions
Stadscamping Tilburg
Hart van Brabantlaan 117, 5038 LB Tilburg, Nederland

Boek hier je plek op de camping!

Directions
Kim's Kroeg
Piusplein 61, 5038 WP Tilburg, Nederland

“Bij Kim’s Kroeg kom ik graag, daar is de sfeer genoeglijk en vind je bijna altijd wel een bekende.” Naar de website.

Directions
EethuisTwintig
Piushaven 20B, 5017 AN Tilburg, Nederland

“Ik heb geen duidelijke voorkeur. Bij de Piushaven zijn veel eetgelegenheden, we kiezen regelmatig een andere. Maar als ik eerlijk ben, komen we toch het vaakst terecht bij EethuisTwintig.” Naar de website.

Directions
Cafetaria Prinsenhoeven
Prinsenhoeven 10, 5017 GC Tilburg, Nederland

“Eerlijk gezegd snack ik zelden, hooguit soms met de kleinkinderen en dan halen we frietjes met overheerlijke mayonaise bij cafetaria Prinsenhoeven, vlak bij de draaibrug in de Piushaven.” Voor meer informatie.

Directions
Museum de Pont
Wilhelminapark 1, 5041 EA Tilburg, Nederland

“Museum de Pont is zeer de moeite waard. De Sky Mirror van Anish Kapoors voor het museum is elke dag anders en dat is zeer bijzonder.” Naar de website.

Directions
Theater De Boemel
Burgemeester Brokxlaan 8-76, 5041 AA Tilburg, Nederland

“Het komt er niet zo vaak van, maar ik hoor veel goede verhalen over dansavonden, eens per maand in de Boemel.” Naar de website.

Directions
Café Zomerlust
Oisterwijksebaan 15, 5018 TG Tilburg, Nederland

“In Brabant is natuurlijk veel mooie natuur, maar wil je iets op loopafstand dan is een wandeling door Moerenburg met als start een wandeling langs de haven en tot slot iets drinken op het terras van Zomerlust een aanrader.” Naar de website.

Directions
ZIjne Koninklijke Hoogheid
Noordstraat 86, 5038 EK Tilburg, Nederland

“Wil je wel eens wat anders dan allerlei ketens, is er Zijne Koninklijke Hoogheid waar veel zelf gemaakte kleding wordt verkocht. Een eindje verder zit de mooiste bloemenwinkel van Tilburg, Daisy Lane.” Naar de website.

Foto door: Jac Schalk

Directions
Porto koffie en ijs
Havendijk 65, 5017 AN Tilburg, Nederland

“Een rondje om de haven met een ijsje toe bij Porto, in de buurt van de historische draaibrug (wordt in de zomer één keer per uur handmatig open gedraaid! Dat is op zichzelf al een belevenis).” Naar de website.

Directions

Helpt bij: ondersteunen van bestuur en directie

Woont in Tilburg: 21 jaar

Favoriete festival: De Buurtcamping

“Ik ben geboren in Enschede in 1948 en in 1988 naar Brabant gekomen ivm mijn werk als directeur van een basisschool in Udenhout. We zijn eerst in Udenhout gaan wonen. Toen de kinderen in hoog tempo de deur uitging om te studeren kregen we behoefte om naar de stad te verhuizen. Sedert 1997 woon ik binnen de ringbaan van Tilburg. Op 5 minuten lopen van het centrum en op ruim 10 minuten van Moerenburg.”

“Ik voel mij in Tilburg erg op mijn gemak, het is van origine een industriële textielstad en dat kun je ook van mijn geboorte stad Enschede zeggen. Bij de stadscamping ben ik vrijwilligerscoördinator en één van de beheerders van de minicamping.”