Best Kept Secret - Camping XL

31 Mei - 2 Juni 2019

Best Kept Secret – Camping XL

31 MEI – 2 Juni 2019

Ieder jaar overspoelen duizenden toeristen Tilburg, om de verschillende evenementen die TIlburg rijk is te bezoeken. Te weinig kamers in een hostel, te dure kamers in een hotel, te ver weg van het festival. Voor mensen met een dagticket zijn er weinig opties… Je wilt toch niet tijdens de headliner al naar huis bij Best Kept Secret? Moet je je voorstellen: Bon Iver, Kraftwerk 3D, of Christine and the Queens missen. Gelukkig kun je ook blijven slapen bij de Stadscamping Tilburg tijdens het BKS weekend. Geen late treinen of met de auto naar huis, maar gewoon blijven slapen in Tilburg bij Stadscamping Tilburg.

Het Best Kept Secret Festival is goed bereikbaar middels openbaar vervoer vanaf de camping, maar ligt ook op fietsafstand, het is mogelijk om bij ons fietsen te huren, waardoor je vliegensvlug op het festival aanwezig kan zijn.

Je kunt bij ons ontbijten en gebruik maken van gratis wifi. We hebben een oplaadpunt voor mobiele telefoons, er zijn kluisjes te huur én er zijn vaste, schone toiletten en douches. Daarnaast kun je gratis parkeren op het terrein. Op 5 minuten loopafstand ligt de Albert Heijn XL.

Camping tickets:

CampingTICKET prijzen

1 nacht: €17,50 + € 0,79 servicekosten
2 nachten: €30,00 + € 0,79 servicekosten
3 nachten: €40,00 + € 0,79 servicekosten

Extra Campervan/caravan TICKET

1 nacht campervan/caravan ticket: €7,50 + € 0,79 servicekosten
2 nacht campervan/caravan ticket: €22,50 + € 0,79 servicekosten

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons altijd bereiken via info@stadscampingtilburg.nl 

Onze FOod CATERING

De BKS – Camping XL van Stadscamping Tilburg zal gecatered worden door Crêperie Natuurlijk.

Crêperie Natuurlijk

Bij Crêperie Natuurlijk worden 100% biologische crêpes à la minute gebakken volgens Bretons recept. Met een biologisch honingbiertje als speciaal ingrediënt. De crêpe is een zeer dunne pannenkoek en wordt traditioneel gebakken op een grote gietijzeren plaat. Hierna wordt hij op de plaat belegd met bijvoorbeeld; huisgemaakte gezouten karamel, confituur, banaan met chocoladepasta of seizoensvruchten met slagroom.

Voor de hartige trek serveren we authentieke Bretonse Galettes. Dit is de hartige, krokante variant van de crêpe, gemaakt met het gezonde boekweitmeel. Onze favoriet; de Wokkie – Tokkie Special: kaas, bacon, uienchutney en een vers eitje.

Faciliteiten

  • Een gezellige bar me koffie en ontbijt. 
  • Laadpunt voor mobiele telefoons. 
  • Elektriciteit voor caravans & campers.
  • Schone toiletten en schone douchecabines met koud en warm water. 
  • Verhuurpunt voor lockers en fietsen.

Goed om te weten

  • We zijn geen officiële camping voor Best Kept Secret, maar wel de beste locatie om toch dát stukje festivalgevoel mee te maken als dagticket houder.

Locatie

De BKS - Camping XL bevindt zich in het Spoorpark op Spoorpark 2, Tilburg.
Title Address Description
Stadscamping Tilburg, Hazelaarstraat 5038, 5038 LP Tilburg, Nederland