Festivalcampings

Bekijk onze kalender van 2019

CAMPING XL

Tijdens evenementen in Tilburg en omstreken zoals: Best Kept Secret, Woohah!, de Tilburgse Kermis en Circolo Festival is Tilburg overladen met toeristen. Tijdens deze periodes schalen we onze camping op. We nemen dan  het grote veld in het Spoorpark in gebruik en zullen dan een aantal voorzieningen moeten toevoegen aan het veld die het verblijf een stuk aangenamer maken. Denk aan stroom, water, extra douchecabines. Voor toegang tot de camping is tijdens deze periodes, daarom een ticket nodig.

De Buurtcamping

28 t/m 30 juni 2019

Voor de vierde keer wordt Stadscamping Tilburg een weekend lang omgetoverd tot De Buurtcamping; een camping vóór en dóór Tilburgers. Een plek waar stadsgenoten elkaar beter leren kennen. Van rasechte ‘Kruiken’ tot import studenten, van muurbloempjes tot druktemakers en van peuters tot opa’s en oma’s. Ben je jong, oud, arm of rijk? Het maakt niet uit want iedereen is welkom! Op De Buurtcamping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder de arm zien we er immers allemaal even knullig uit!

Official website: www.debuurtcamping.nl

Draaimolen

13 september t/m 15 september 2019

‘Draaimolen is een jonge organisatie gevestigd in Tilburg. Sinds 2012 organiseren we verschillende in- en outdoor events waar passie, kunst, kwaliteit en liefde voor muziek centraal staan. Dit willen we naar onze bezoekers uitstralen door alle poespas minimaal te houden en de aandacht vooral te vestigen op goede muziek. Draaimolen staat voor passie, kwaliteit en liefde voor muziek.’ – Draaimolen

Onze Nieuwsbrief