Select Page

Festivalcampings

Bekijk onze kalender van 2020

Stadscamping Tilburg organiseert campings voor festivals en andere evenementen in Tilburg. Tijdens deze speciale campings is de reguliere camping gesloten voor reguliere kampeerders. Bekijk hieronder de evenementen die voor komend jaar gepland staan.

Camping NK Skateboarden

27 t/m 29 maart 2020

Op 27, 28 en 29 maart a.s. vormt de Hall of Fame in Tilburg voor de vierde keer het decor voor het NK Skateboarden Street.

Stadscamping Tilburg opent dit weekend de camping voor het eerst dit jaar voor kampeerders. Bezoekers kunnen overnachten in eigen tent, camper of caravan of kunnen een compleet ingerichte Festipi huren.

Meer info

 

 

 

 

 

 

 

Roadburn Urban Campsite

15 april t/m 19 april 2020

Nadat de camping voor Roadburn de afgelopen 2 jaar vanwege de bouw van het nieuwe Spoorpark moest uitwijken naar een weiland in Moerenburg is de Roadburn Urban Campsite weer terug op een vertrouwde plek! 

Van woensdag 15 tot maandag 20 april komen de Roadburn gasten van over de hele wereld weer naar Tilburg en een groot deel daarvan zal komen kamperen in het Spoorpark.

meer info

 

 

 

 

 

 

 

Draaimolen

11 september t/m 13 september 2020

‘Draaimolen is een jonge organisatie gevestigd in Tilburg. Sinds 2012 organiseren we verschillende in- en outdoor events waar passie, kunst, kwaliteit en liefde voor muziek centraal staan. Dit willen we naar onze bezoekers uitstralen door alle poespas minimaal te houden en de aandacht vooral te vestigen op goede muziek. Draaimolen staat voor passie, kwaliteit en liefde voor muziek.’ – Draaimolen