Na twee bijzonder succesvolle edities in 2014 en 2015, met onder meer optredens van Method Man & Redman, Chance The Rapper, Cypress Hill, Run The Jewels en Joey Bada$$ keert WOO HAH! in 2016 terug naar de Spoorzone van Tilburg.

Al twee jaar combineert het spannendste hiphopfestival van Nederland grote internationale artiesten met nooit eerder geziene acts. WOO HAH! groeit deze derde editie verder met een nog uitgebreider programma dan voorheen, met spraakmakende namen als Future, Mac Miller, Young Thug, Action Bronson en het Nederlandse #Opgezwolletotnu. Door upcoming talent te ondersteunen en ruimte te maken voor randprogrammering in de vorm van skate demonstraties, graffiti  en andere disciplines biedt het festival een unieke totaalbeleving.

Camping open op vrijdag 1 juli
Dit jaar opent Stadscamping Tilburg exclusief haar poorten voor bezoekers van WOO HAH! Het festival vindt plaats op zaterdag 2 juli, de camping gaat al een dag eerder open. Op vrijdag 1 juli zijn WOO HAH! bezoekers vanaf 14.00 uur welkom op de Stadscamping op het voormalige Van Gend & Loos terrein.

Camping tickets kosten € 15 voor één nacht en € 27,50 voor 2 nachten. Voor een camper of caravan betaal je € 15 extra. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van WOO HAH!

 

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Meld je aan en ontvang 1x per kwartaal een nieuwsbrief in je mailbox met 't laatste nieuws van Stadscamping Tilburg!

Bedankt voor je aanmelding!