Komend seizoen gaat Stadscamping Tilburg tijdelijk open in Moerenburg. Aan de Oisterwijksebaan, tegenover Café Zomerlust, op steenworp afstand van de Piushaven. In verband met geplande werkzaamheden op het Van Gend & Loos terrein is het komend seizoen niet mogelijk onze festivalcampings te organiseren op de plek waar we de afgelopen drie jaar onze thuisbasis hadden. Vanaf 2018 zullen we terugkeren op het VGL terrein en daar een vaste mini-camping openen en tijdens evenementen ook grotere campings organiseren voor festivals.

In 2017 zal de camping voor de eerste keer open gaan op de nieuwe tijdelijke locatie voor gasten van Festival Roadburn van 19-23 april. Ook tijdens Festival Mundial en Woo Hah! zal de camping geopend zijn. Samen met Tilburgers gaan we in juli 2017 ook De Buurtcamping weer organiseren voor inwoners van Tilburg.

Tickets voor de Roadburn Camping worden verkocht via de Roadburn website (start vvk op 25/11 19.00 uur). Naast overnachten in een eigen tent of camper kunnen gasten tijdens Roadburn ook Flexotels of Festipi’s huren.

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Meld je aan en ontvang 1x per kwartaal een nieuwsbrief in je mailbox met 't laatste nieuws van Stadscamping Tilburg!

Bedankt voor je aanmelding!