Stadscamping Tilburg in race voor titel ‘Vrijwilligersorganisatie van het jaar’!

KLIK HIER OM DIRECT TE STEMMEN

Wij zijn trots en blij om te mogen melden dat Stadscamping Tilburg één van de drie genomineerde Tilburgse organisaties is voor de titel ‘Vrijwilligersorganisatie van het jaar’. Dankzij de inzet van onze grote groep enthousiaste en hardwerkende vrijwilligers hebben we ons in drie jaar tijd weten te ontwikkelen tot een club van een kleine 80 vrijwilligers die zich altijd weer vol overgave inzetten om tijdens elk evenement weer een fantastische camping te draaien.

In 2014 begon de Stadscamping met de organisatie van festivalcamping voor Festival Mundial en Incubate, een jaar later kwamen daar campings voor Roadburn en Woo Hah! bij. Het afgelopen seizoen openden we zelfs zes keer onze campingpoorten. Naast eerder genoemde festivals gingen we ook open voor De Buurtcamping (zie foto), waar Tilburgers een weekend vakantie in eigen stad konden vieren en afgelopen weekend tijdens het NK Skateboarden.

De andere genomineerde organisaties zijn het Alzheimer Café en Het Boekenschop.

Naast de prijs voor de vrijwilligersorganisatie wordt ook de ‘Vrijwilliger van het jaar’ gekozen. John Brocken, Chris van Ingen en Annie van Heerebeek zijn de drie kandidaten voor die titel. Ook de prijs voor de jonge vrijwilliger wordt weer uitgereikt.

Stem op ons!

Van 1 tot en met 24 oktober mogen alle inwoners van Tilburg stemmen op de vrijwilliger én vrijwilligersorganisatie. De publieksstemmen samen bepalen voor twee derde deel de winnaars. De jury heeft voor een derde nog stem in het geheel.

KLIK HIER OM TE STEMMEN

De uitslag en wordt op vrijdagavond 4 november bij Interpolis op een feestelijke avond bekendgemaakt. Dan begint ook de VrijwilligersbedankTweek.

dinsdag 4 oktober 2016 | Nieuws

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer
Energietoeslag vanaf 1 maart

Energietoeslag vanaf 1 maart

Met ingang van vandaag hanteren we een energietoeslag op onze boekingen. Sinds de opening van onze camping in het Spoorpark in de zomer van 2019 hebben wij de energiekosten nooit extra doorberekend aan onze gasten. We hebben de overnachtingstarieven altijd zo laag...

Lees meer