Stadscamping in 2017 gewoon op terrein toekomstig Spoorpark

Na de camping voor Roadburn zullen ook onze overige evenementencampings in 2017 op de vertrouwde plek plaatsvinden. Op het terrein van het toekomstige Spoorpark staan eind juni en begin juli de campings voor Festival Mundial, WOO HAH! en de Buurtcamping gepland.

Vanwege de toekomstige werkzaamheden was lange tijd onzeker of we dit jaar van het terrein gebruik konden maken en daarom hadden we al een alternatieve locatie gevonden aan de Oisterwijksebaan. Dit terrein zal dit seizoen echter niet door ons gebruikt worden.

In september zullen de werkzaamheden voor het toekomstige Spoorpark beginnen. Als eerste worden de 7 eengezinswoningen langs de Spoorlaan (hoek St. Ceciliastraat) worden gesloopt. Op deze plek zal de ingang van het nieuwe park gerealiseerd worden. Aansluitend wordt het park aangelegd. Dit betekent dat er tot en met 31 augustus 2017 nog mogelijkheden zijn om het terrein desgewenst te gebruiken voor het organiseren van evenementen.

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de website van het Spoorpark.

 

 

dinsdag 9 mei 2017 | Festival Mundial, Nieuws

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer
Energietoeslag vanaf 1 maart

Energietoeslag vanaf 1 maart

Met ingang van vandaag hanteren we een energietoeslag op onze boekingen. Sinds de opening van onze camping in het Spoorpark in de zomer van 2019 hebben wij de energiekosten nooit extra doorberekend aan onze gasten. We hebben de overnachtingstarieven altijd zo laag...

Lees meer