Stadscamping geopend tijdens NK Skateboarden

Van vrijdag 30 september t/m 2 oktober 2016 vindt het Nederlands Kampioenschap Skateboarden plaats in Tilburg. De beste skateboarders van Nederland zullen dat weekend te vinden zijn in de Koepelhal en Hall of Fame voor de strijd om de titel Nederlands Kampioen 2016. Speciaal voor bezoekers, organisatie en deelnemers zal de Stadscamping voor de laatste keer dit jaar extra geopend zijn!

Het NK Skateboarden is dé wedstrijd met de grootste prijzenpot en het grootste speciaal aangelegde skateboard parcours. Naast de wedstrijd is er het hele weekend een uitgebreid programma aan skateboard activiteiten en festiviteiten.

Warme douches, gratis wifi, lekker ontbijt en verse koffie!
Stadscamping Tilburg is gelegen op een kleine 15 minuten lopen van de Koepelhal. Op de camping kun je o.a. gebruik maken van toiletten, warme douches, gratis wifi en een oplaadpunt voor je mobiele telefoon. ’s Avonds kun je er nog even skaten en chillen rondom het kampvuur. In de ochtend kun je een ontbijtje nemen met een kop verse koffie of ben je in enkele minuten lopen bij de AH XL om zelf je ontbijtje te scoren.

Camping tickets
Tickets voor de camping koop je online via de website van de Skateboard Federatie Nederland. Voor €10 per nacht kun je één nacht slapen op de camping en voor maar € 25 mag je 2 nachten komen kamperen en kun je ook het hele weekend als bezoeker naar het NK Skateboarden. Klik hier voor meer info en om direct je tickets te bestellen.

Boek NU een weekendticket en maak kans op vette prijzen!
Boek nu een weekendticket incl. camping en maak kans op een Toymachine deck of een paar Etnies Marana Grizzly schoenen! Meer info over deze actie vind je op Facebook.

 

 

woensdag 14 september 2016 | Nieuws

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer
Energietoeslag vanaf 1 maart

Energietoeslag vanaf 1 maart

Met ingang van vandaag hanteren we een energietoeslag op onze boekingen. Sinds de opening van onze camping in het Spoorpark in de zomer van 2019 hebben wij de energiekosten nooit extra doorberekend aan onze gasten. We hebben de overnachtingstarieven altijd zo laag...

Lees meer