Kom ook naar de Mundial Friday BBQ!

Op de vrijdagavond vóór Festival Mundial staat ook dit jaar weer de Mundial BBQ op het programma. Een werelds diner met barbecuegerechten uit verschillende landen met akoestische live muziek, kampvuur, gezelligheid en het ouderwetse Mundial gevoel.

Voor € 20,00 per persoon kun je meedoen aan de BBQ en kun je heerlijk je buik vol eten van al het lekkers dat op de barbecue ligt. Je krijgt er ook nog 2 consumptiemunten bij die je kunt uitgeven aan de bar.

Wil je niet meedoen aan de barbecue, maar vind je het wel gezellig om op de vrijdagavond vóór Mundial langs te komen op de Stadscamping? Koop dan voor € 7,50 een toegangsticket voor toegang tot de gezellige Mundial camping + 2 consumptiemunten.

Tickets voor de BBQ en de vrijdagavond koop je hier.

woensdag 7 juni 2017 | Festival Mundial, Nieuws

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer
Energietoeslag vanaf 1 maart

Energietoeslag vanaf 1 maart

Met ingang van vandaag hanteren we een energietoeslag op onze boekingen. Sinds de opening van onze camping in het Spoorpark in de zomer van 2019 hebben wij de energiekosten nooit extra doorberekend aan onze gasten. We hebben de overnachtingstarieven altijd zo laag...

Lees meer