Miami Vice marathon op Incubate camping

Voor het derde jaar op rij is Stadscamping Tilburg de ‘Official Incubate Campsite’. Festivalgasten uit binnen- en buitenland zullen vanaf donderdag 8 september hun tenten weer opzetten op dé camping van Tilburg. Het ‘The Best of Borscht’-filmprogramma van het festival wordt begeleid door een Miami Vice-marathon op de camping! Alle 111 afleveringen van Miami Vice worden vanaf donderdag 8 september vertoond op onze jaren 80 televisie.

Miami Vice was een Amerikaanse politieserie uit de jaren ’80 van de vorige eeuw. De serie gaat over de drugsoorlog die de stad Miami begin jaren tachtig in zijn greep hield en waarbij drugshandelaren vrij spel leken te hebben, extreem geweld gebruikten en geld in overvloed leken te hebben. Met Don Johnson in de rol van Sonny Crocket en Philip Michael Thomas als Ricardo Tubbs als bekende gezichten van de serie.

1_borscht_logo_bigThe Best Of Borscht in Cinecitta Tilburg
Dit jaar biedt Incubate liefhebbers van onafhankelijke cinema een zeer exclusief filmprogramma. Bezoekers kunnen elke dag negentig minuten aan korte films bekijken in de Cinecitta. Borscht is een nonprofit-organisatie uit Miami die in 2004 werd opgericht. Met haar open-source samenwerkingen en innovatieve aanpak van transmediaal storytelling heeft ze zich bewezen als een van de pioniers in de onafhankelijke film scene van Miami. Door de filmische identiteit van Miami zowel lokaal als globaal aan de man te brengen, stellen ze artiesten in staat zich verder te ontplooien. Borscht is voor Miami wat Incubate is voor Tilburg; een katalysator van cultuur en niet los te zien van haar thuishaven.

Verwacht geen mainstream scenario’s, maar ongewone, eclectische, soms ronduit bizar visuele vondsten. Met al meer dan 40 jury- en publieksprijzen op zak sinds haar oprichting, bestaat er geen twijfel over dat Borscht de cinema in en vanuit Miami momenteel voorgoed aan het veranderen is.

Lees meer over het Borscht aanbod tijdens Incubate op http://incubate.org/271/best-of-borscht-2016.
Meer over Borscht vind je op http://borsc.ht/

Wil je één of meer afleveringen van Miami Vice meepikken? Kom dan vanaf donderdag 7 september naar de Incubate camping! Nog geen camping tickets? Koop ze hier online of koop ze bij ons aan de poort!

dinsdag 6 september 2016 | Nieuws

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer
Energietoeslag vanaf 1 maart

Energietoeslag vanaf 1 maart

Met ingang van vandaag hanteren we een energietoeslag op onze boekingen. Sinds de opening van onze camping in het Spoorpark in de zomer van 2019 hebben wij de energiekosten nooit extra doorberekend aan onze gasten. We hebben de overnachtingstarieven altijd zo laag...

Lees meer